• Головна
  • У Львові на волейбольному турнірі на честь бійця "Азову" зібрали 24 тисячі гривень
14:12, 4 грудня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові на волейбольному турнірі на честь бійця "Азову" зібрали 24 тисячі гривень

У Львові на волейбольному турнірі на честь бійця "Азову" зібрали 24 тисячі гривень

У спорткомплексі ВСП Технологічного фахового коледжу відбувся аматорський турнір з волейболу до Дня Збройних Сил України пам’яті бійця НГУ «Азов» Артема Притики (Атом), який героїчно загинув, захищаючи незалежність України.

Як повідомляє Управління спорту Львова, участь у турнірі взяли шість команд – ЛКП «Спортресурс», «Богатирі», «Олімп», Ліцей Героїв Крут, ВЧ А22678 та 216 батальйон. До слова команді ЛКП «Спортресурс», складеній з працівників Управління спорту Львова, дуже мало забракло до бронзових медалей. У матчі за третє місце «Спортресурс» у напруженій боротьбі у трьох сетах (1:2) поступився ВЧ А2678.

Переможцями турніру стала команда ліцеїстів Героїв Крут, яка під керівництвом тренера Івана Височанського у фіналі з рахунком 2:0 перемогла 216 батальйон.

В рамках турніру відбувся збір коштів на безпілотники, які названі в честь Атома. Під час турніру організатори зібрали 24 тисячі гривень.

Відвідали захід і безпосередньо взяли участь у турнірі і почесні гості – начальник Управління спорту ЛМР Антон Нікулін, а також наші славні і титуловані богатирі – Василь Вірастюк, Володимир Рекша та Павло Кордіяка. А з вітальним словом перед початком змагань виступив батько Артема Притики Олег, який не тільки подякував організатором за хорошу ініціативу, а й розповів про славний, бойовий і героїчний шлях свого сина.

Головним арбітром турніру був Василь Ковцун.

Читайте також: Львів'янка здобула "золото" юніорського Кубка світу з фехтування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів. новини_Львова #благодійний_турнір #волейбол #Азов #Артем_Притика
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...