• Головна
  • ТОП-7 міфів зі світу натільного живопису
Новини компаній
15:00, 4 грудня 2023 р.

ТОП-7 міфів зі світу натільного живопису

Новини компаній
ТОП-7 міфів зі світу натільного живопису, фото-1

Стань експертом разом із VEAN tattoo.

Татуювання "носили" ще стародавні люди, вони вірили, що живопис на тілі був оберігом, впливав на долю та захищав від хвороб. І досі такий боді-арт залишається популярним. Однак за багатовікову історію розвитку татуювань склалося безліч різноманітних міфів та хибних думок. Знайти істину допоможе тату-майстер студії  VEAN tattoo.

Міф №1. Татуювання - це дуже боляче.

- Татуювання - це не дуже боляче, скоріше, неприємно. У кожного свій больовий поріг, але наносити татуювання не настільки страшно, наскільки клієнт собі це уявляє. До речі, є лайфхаки, які допоможуть менше відчувати біль, особливо, якщо підійти до процесу татуювання відповідально і підготуватись до сеансу. Перше, що необхідно зробити - це виспатися, обов'язково поїсти і не вживати алкоголь, каву та енергетики. Якщо клієнт боїться болю, радимо розміщувати татуювання на менш чутливій частині тіла.

Міф №2. Перекривати тату - небезпечно для здоров'я. 

- Ваше татуювання мусить вам подобатись і приносити вам естетичне задоволення. Тому перекривати старе татуювання або татуювання, яке вам більше не подобається, цілком безпечно. До речі, для перекриття можна використовувати різні кольорові пігменти.

Міф №3. Татуювання - це ознака колишнього в'язня.

- Цю фразу, зазвичай, можна почути від старшого покоління. Дійсно, колись давно татуювання були лише атрибутами ув'язнених, моряків або ознакою етнічних племен. Сьогодні ж натільний живопис - це мистецтво. Мене, наприклад, тішить, що молоде покоління позитивно сприймає татуювання. Однак я рекомендую ретельно підбирати ескіз і дізнатися значення того чи іншого символу, малюнка тощо.   

Міф №4. Після походу в тату-салон можна засмагати. 

 - Одразу, після відвідування салону, засмагати не можна, тільки після повного загоєння татуювання. Я раджу почекати мінімум місяць і крім цього слід користуватися доглядовою косметикою. Наприклад, обов'язково потрібно використовувати, крем з SPF, перебуваючи на сонці, татуювання не має піддаватися прямим сонячним променям. Також необхідно якийсь час його прикривати, тоді воно довше збереже свій первісний вигляд і буде ще довгий час радувати вас.

ТОП-7 міфів зі світу натільного живопису, фото-2

Міф №5. Людина з художньою освітою може робити татуювання. 

- Швидше за все, звичайно, може. Але чи буде це якісна робота? Річ у тім, що академічних знань недостатньо для того, щоб стати тату-майстром. Мають бути ще базові знання медицини  та розуміння процесу нанесення натільного живопису. Якщо в тебе є художня освіта і ти добре малюєш, це ще не означає, що ти можеш якісно зробити татуювання. 

Міф №6. Чорні татуювання швидко синіють.

- Ймовірно, з часом, татуювання може змінити свій колір. Тому за ним треба доглядати та не забувати про корекцію,  і тоді воно довше збереже свій початковий вигляд.

ТОП-7 міфів зі світу натільного живопису, фото-3

Міф №7. Під час догляду за татуюванням достатньо використовувати дитячий крем або вазелін. 

- Краще цього не робити. Наприклад, у вазеліну щільна структура і якщо наносити його на шкіру, то вона не буде "дихати", тим самим уповільнюється процес загоєння. Те ж саме стосується і дитячого крему. Краще всього користуватися професійним доглядом, щоб зволожити шкіру. Наш організм сам чудово порається із загоєнням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...