• Головна
  • Виклики війни: у Львові проходить міжнародний волонтерський саміт
12:56, 3 грудня 2023 р.
Надійне джерело

Виклики війни: у Львові проходить міжнародний волонтерський саміт

Виклики війни: у Львові проходить міжнародний волонтерський саміт

У Львові розпочався третій міжнародний волонтерський саміт «ВЗАЄМОДІЯ ВОЛОНТЕРІВ, ВІЙСЬКОВИХ та ВЛАДИ = ПЕРЕМОГА».

Військові волонтери, представники волонтерських та ветеранських організацій, представники влади і державних структур зібралися, аби обговорити важливі виклики в роботі волонтерів, повідомляє Львівська міськрада.

В першій дискусійній панелі саміту взяв участь перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко. Учасники обговорили державну політику щодо волонтерської діяльності, об’єднання зусиль і співпрацю влади «на місцях», а також грантові можливості та підтримку для волонтерів.

Загалом учасники проведуть три панельні дискусії, де говоритимуть про щоденні виклики в роботі волонтерів, а також шукатимуть спільних рішень, які допоможуть полегшити роботу волонтерів.

Учасниками волонтерського саміту є близько 200 громадських та волонтерських організацій зі всієї України, а також іноземні волонтери з різних країн світу.

ЛМР Нагадує, що Львів постійно скеровує кошти на обороноздатність та підтримку військових, які захищають Україну від російських окупантів. Відповідно до міської програми підтримки Збройних Сил України, на запити військових бригад і частин місто купує те, що сьогодні вкрай потрібне на передовій, або дає на це субвенції. Це дрони, автомобілі, рації, різні спеціалізовані технічні речі. Фактично щодня місто отримує по декілька запитів на таку допомогу. Тож цього року на цю програму з міського бюджету передбачили 1 мільярд гривень, а загалом на всі програми підтримки військових цього року місто надає 2,1 мільярди гривень.

Читайте також: Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на ранок третього грудня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #війна_росії_проти_України #волонтери #влада #ЗСУ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...