• Головна
  • У Львові знову вакцинуватимуть тварин від сказу: де і коли
10:46, 2 грудня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові знову вакцинуватимуть тварин від сказу: де і коли

У Львові знову вакцинуватимуть тварин від сказу: де і коли

З 5 по 7 грудня у Львівському комунальному підприємстві «Лев» знову вакцинуватимуть котів та собак від сказу.

Акцію вкотре організовують через виявлені випадки сказу у домашніх улюбленців неподалік Львова. Тож фахівці рекомендують запобігти невиліковному захворюванню вашого чотирилапого з допомогою вакцини. Про це повідомила Львівська міська рада.

Сказ – це невиліковне та небезпечне захворювання, що вражає центральну нервову систему, супроводжується паралічами і завжди без профілактичних заходів закінчується смертю. Зараження відбувається через попадання слини від хворої тварини на слизові оболонки або ж у рани та подряпини.

Основними симптомами захворювання є: відмова від їжі, млявість, слинотеча, байдужість до води (гідрофобія), несподівана зміна поведінки тварини – агресія переростає у ласкавість і навпаки. За статистикою, саме кішка є найчастішою причиною зараження людей.

«Вакцинація тварин – це єдиний та ефективний спосіб профілактики сказу. Її потрібно проводити перший раз у 3 місячному віці. Далі – раз на рік.

Ветеринарна клініка ЛКП «Лев» дбає про здоров'я та благополуччя ваших домашніх улюбленців. Отже, запрошуємо на безкоштовну вакцинацію дрібних тварин. Вакцина безпечна та перевірена, але не підходить для виїзду за кордон. Оплата лише за послугу ін’єкції – 41 грн 13 коп.», – повідомили у ЛКП «Лев».

Вакцинацію проводитимуть 3 дні: 5, 6 та 7 грудня (вт,ср,чт) з 12:00 до 18:00 год. Її проводитимуть у ветеринарній клініці ЛКП «Лев» за адресою м. Львів, вул. Промислова, 56.

Для введення ін’єкції, Вам необхідно:

- представити паспорт тварин. У разі відсутності документа, його можна оформити на місці (вартість – 118 грн 50 коп.);

- тварина має бути клінічно здоровою.

Разом з тим фахівці радять чипувати тварин у ЛКП «Лев». Це допоможе вам знайти улюбленця, коли він загубився. Також на підприємстві надають послуги грумінгу, консультують щодо профілактики ряду небезпечних захворювань, дегельмінтизації, стерилізації, годівлі та іншого.

Читайте також: На Львівщині запрацювала телефонна єдина служба порятунку

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#сказ_у_тварини #вакцинацію_від_сказу #сказ_вакцина_львів #лкп_лев
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...