• Головна
  • ТОП 5 новорічних фільмів грудня для компанії
Новини компаній
09:00, 1 грудня 2023 р.

ТОП 5 новорічних фільмів грудня для компанії

Новини компаній

Наближення Нового року – одна із чудових можливостей жити тут і зараз та ні в якому разі не відкладати життя на потім. Погодьтеся, в цей час ми полюбляємо очікування дива, яке приходить разом з атмосферою різдвяно-новорічних свят. І хіба може бути щось краще за перегляд в компанії друзів улюблених фільмів?!

Звичайно ж перегляд цікавих новорічних картин перед святами та на свята нині – уже своєрідна традиція. «Подарунок на Різдво», «Поліцейська академія», «Як Грінч поцупив Різдво» з іншими американськими комедіями – класика жанру. Проте хочемо запропонувати вам до перегляду, можливо, трохи менш популярні, але не менш цікаві та водночас чудові кінокартини.

Які картини варто переглянути перш за все?

Очолює наш ТОП-5 список комедія для дорослих «Поганий Санта», в якій йдеться про "Санта Клауса" Віллі. Він – справжній лиходій, якому не пощастило побувати у в'язниці. Щорічно він робить одну ж і ту саму помилку – грабує крамниці. Але цьогоріч, після зустрічі з одним маленьким хлопчиком, його життя кардинально змінилося. До речі, аби перегляд стрічки був ще більш святковий, радимо обрати до неї італійське ігристе Fragolino Bianco Fiorelli. Ігристе можна використовувати як в якості аперитиву, так і насолоджуватися ним разом з десертами та випічкою, або ж готувати на його основі коктейлі. Будьте певні, час, проведений за келихом Fragolino Bianco Fiorelli, стане незабутнім.

ТОП 5 новорічних фільмів грудня для компанії, фото-1

Далі у переліку ТОПу – «Ельф». Картина розповідає про хлопчика, на ім'я Бадді Гоббс. Він волею випадку потрапив до Санта Клаусового мішка та разом із ним відправився на Північний полюс. Це історія сповнена цікавими пригодами та знайомствами з рідними людьми Бадді.

Якщо ви впевнені у тому, що на новорічні свята нас із вами можуть потішити лише голлівудські фільми, ви 100% помиляєтеся. Український кінематограф сьогодні досяг небувалих висот. Хочемо запропонувати вашій увазі перегляд комедії українського виробництва «Пригоди S Миколая». Сюжет комедії зосереджений на історії другокласника Артема. До нього напередодні свята приходить не хто-небудь, а сам Святий Миколай. Утім як виявилося згодом, це був злодій. Артему та його сестрі з іншими дітками доведеться побороти лиходія та врятувати справжнього Миколая.

Які ще фільми не дадуть компанії сумувати?

Незмінною класикою для багатьох родин по всьому світу є теплий та по родинному особливий фільм «Любіть Куперів». Розповідається у фільмі про Різдво, яке у колі своїх рідних мріяла провести Шарлотта Купер. Дівчина мріяла про ідеальну вечерю, коли б аж 4 покоління її сім'ї зібралися за спільним столом. Правда все пішло далеко не по плану, адже Різдво дуже швидко перетворилося на суцільні пригоди та справжній хаос.

Ну і звісно завершує наш перелік новорічних фільмів грудня для компаній – комедія «Новорічний корпоратив». В ролі головного героя - Клей Ванстоун, який працює в одній із філій масштабної компанії. Так уже склалося, що робочі справи Клея йдуть не надто добре, він знаходиться майже на межі звільнення. Хлопець вирішує організувати на Різдво гучний та цікавий корпоратив, залучивши хорошого клієнта та при цьому зберігши собі роботу. Але ситуація Клея різко ускладнюється після виходу вечірки з-під контролю.

ТОП 5 новорічних фільмів грудня для компанії, фото-2

Багато хто зараз може подумати, що перегляд новорічних фільмів – не на часі. Проте варто завжди пам'ятати, що ми і лише ми – творці свого сьогодення та майбутнього. Коли все, здавалося б, йде шкереберть, варто зупинитися, видихнути, а потім зробити глибокий вдих та, наприклад, насолодитися переглядом якогось чудового, теплого та емоційного фільму в компанії друзів й за келихом ігристого. Це допоможе вам перезарядитися та набратися сил на підкорення нових вершин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...