• Головна
  • Їхала п'яна за кермом: на Львівщині судили виховательку дитсадка
13:06, 24 листопада 2023 р.
Надійне джерело

Їхала п'яна за кермом: на Львівщині судили виховательку дитсадка

Їхала п'яна за кермом: на Львівщині судили виховательку дитсадка

Кам’янка-Бузький районний суд Львівщини визнав винною у нетверезому водінні виховательку дитсадка Ірину Наум, яку правоохоронці зупинили за кермом легковика із двома проміле алкоголю, що у 10 разів перевищує допустиму норму.

Суд оштрафував водійку на 17 тис. грн та позбавив водійських прав на один рік. Про це пише видання zaxid.net.

Як вказано у постанові суду, яку винесли у листопаді 2023 року, вихователька ясел-садка №4 у Кам’янці-Бузькій Ірина Наум ввечері 18 серпня керувала авто Mazda 6 у селі Жовтанці у стані алкогольного сп’яніння. Перевірка на драгері показала 2,03 проміле алкоголю, що у 10 разів перевищує допустиму норму.

Поліцейські склали щодо Ірини Наум протокол про керування авто у нетверезому стані. У судовому засіданні обвинувачена заперечила вчинення адмінправопорушення та заявила, що того дня взагалі не вживала спиртне. Адвокатка Ірини Наум у суді клопотала про закриття справи та заявляла, що протокол складений незаконно, бо поліцейські не мали підстав зупиняти її клієнтку.

У суді переглянули відео з камер поліцейських, де видно, що Ірина Наум керував авто та погодилась пройти перевірку на стан сп’яніння за допомогою драгера. Вона поставила свій підпис у документах та була згідна з результатами цієї перевірки.

Справу розглянула суддя Уляна Костюк, яка дослідила усі матеріали справи та визнала Ірину Наум винною у нетверезій їзді. На постанову ще може бути подана апеляція.

Читайте також: Мокрий сніг та пориви вітру: погода у Львові 24 листопада

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вихователька_на_львівщині #п'яна_їзда #п'яна_за_кермом
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...