• Головна
  • У Львові попрощаються із загиблим Героєм, - ФОТО
17:29, 23 листопада 2023 р.
Надійне джерело

У Львові попрощаються із загиблим Героєм, - ФОТО

У Львові попрощаються із загиблим Героєм, - ФОТО

У п’ятницю, 24 листопада, Львів попрощається з військовослужбовцем Іваном Наконечним, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну. 

Про це повідомила Львівська міська рада.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Довідково

Іван Наконечний (20.03.1988-17.11.2023) Львів’янин.

У Львові попрощаються із загиблим Героєм, - ФОТО, фото-1

Навчався у Ліцеї «Оріяна» Львівської міської ради. Здобув вищу освіту у Національному лісотехнічному університеті України.

Після завершення навчання змінив кілька місць роботи, протягом останнього періоду працював охоронцем у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Кран-Ресурс».

Був надзвичайно спокійною людиною, завжди намагався допомогти тим, хто цього потребував. У вільний час захоплювався комп’ютерною технікою.

Із початком повномасштабного вторгнення, переймаючись за долю держави, постійно намагався підтримувати Збройні Сили України. У липні 2023 року, попри відсутність військового досвіду та незадовільний стан здоров’я, став на захист Батьківщини від російських окупантів до складу 108-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» оперативного командування «Захід» Сухопутних військ ЗСУ.

Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави на території Харківщини та Донеччини. У Івана Наконечного залишилися батьки, сестра, брат та племінник.

Читайте також: Школу на Львівщині назвуть на честь братів-військових, які загинули у бою з ворогом

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання #загинули_на_війні #смерть_захисників #львів_прощається
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...