• Головна
  • Завтра у Львові пройде обговорення бюджету на 2024 рік
14:47, 22 листопада 2023 р.
Надійне джерело

Завтра у Львові пройде обговорення бюджету на 2024 рік

Завтра у Львові пройде обговорення бюджету на 2024 рік

У четвер, 23 листопада, у Львівській міській раді відбудеться публічна презентація ключових пріоритетів бюджету Львівської громади на 2024 рік. Охочих долучитися запрошують реєструватися. Також буде онлайн-трансляція заходу на фейсбук-сторінці Львівської міської ради.

За словами першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, у місті триває робота над проєктом бюджету Львівської громади на 2024 рік.

«Обговорили процедуру прийняття з головами фракцій Львівської міської ради, а також затвердили на виконкомі планові показники бюджету.

Про всі ключові пріоритети загального фонду бюджету запрошуємо послухати цього четверга, 23 листопада, о 17:30 у великій сесійній залі Львівської міської ради (площа Ринок, 1). Також буде онлайн-трансляція.

Кожен охочий зможе подати свої пропозиції на електронну пошту. Детально про це вже в четвер.

Після цього з понеділка проєкт бюджету буде розглядатись на профільних комісіях, а потім на бюджетній комісії. Далі консолідовану пропозицію проєкту бюджету буде затверджено на виконкомі і винесено на голосування на сесію Львівської міської ради», – повідомив Андрій Москаленко.

23 листопада, о 17:30 у великій сесійній залі Львівської міської ради заступники міського голови Львова та профільні керівники розкажуть про програми, від яких місту довелось відмовитись у зв’язку з воєнним станом та ключові напрямки: підтримка військових, медицина, освіта, соціальна політика і критична інфраструктура, на які витрачатимуть бюджетні кошти Львова у 2024 році.

Читайте також: У Львові з'явився віртуальний адміністратор ЦНАП для захисників і захисниць – контакти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #бюджет_Львів #обговорення_бюджету #Львівська_міськрада
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...