• Головна
  • У Львові за тиждень мешканці придбали 4 795 загальних карток ЛеоКарт
13:35, 22 листопада 2023 р.
Надійне джерело

У Львові за тиждень мешканці придбали 4 795 загальних карток ЛеоКарт

У Львові за тиждень мешканці придбали 4 795 загальних карток ЛеоКарт

У Львові за перший тиждень мешканці придбали 4 795 загальних транспортних карток ЛеоКарт.

Про це повідомляє Львівська міськрада.

На сьогодні купити картки ЛеоКарт та поповнити їх баланс можна у 50 пунктах на основних зупинках громадського транспорту. Йдеться про 40 кіосків «Інтерпрес» та 10 терміналів EasyPay, що облаштовані відповідними диспенсерами.

Мережа пунктів продажу/поповнення транспортних карток розширюватиметься і надалі. Переглядати актуальні локації можна тут.

Також функція поповнення карток доступна і у 471 терміналі EasyPay. Крім того, поповнити баланс транспортних карток можна і онлайн - через застосунок та сайт EasyPay. Покрокова інструкція як це зробити - тут.

У департаменті міської мобільності та вуличної інфраструктури наголошують: з 11 грудня, моменту запуску безготівкової оплати та впровадження єдиних тарифів на проїзд в усіх видах транспорту, найдешевшими для пасажирів будуть поїздки саме з ЛеоКарт. Відтак, люди, які обрали для себе такий спосіб оплати з 11 грудня, можуть купувати картки зазделегідь.

«Для того, щоб придбати загальну картку ЛеоКарт, не потрібно документів, що засвідчують особу чи інші ідентифікаційні дані. Одночасно можна купити необмежену кількість карток», - зазначили у ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, вартість картки-носія квитка складає 60 грн. Також необхідно внести депозит у розмірі 10 грн – ця сума залишається на балансі картки і дає можливість пасажиру, навіть при нульовому балансі, здійснити одну резервну поїздку. Далі, аби активувати картку, її необхідно поповнити на суму від 1 гривні. Однак, пасажирам рекомендують, щоб ця сума була не меншою, ніж вартість однієї поїздки. Комісійний збір, незалежно від способу чи суми поповнення картки, з пасажира не стягується.

Перевірити залишок коштів на транспортній картці можна за допомогою валідатора у салоні транспортного засобу. А також – у терміналах EasyPay. Щоб перевірити баланс у терміналі – треба вибрати опцію поповнення картки та вписати номер своєї картки ЛеоКарт. На екрані терміналу висвітиться сума коштів, що є на картці. Щоб перевірити баланс картки у салоні громадського транспорту, на валідаторі треба вибрати розділ «Інформація» та прикласти картку. На екрані з’явиться інформація про термін дії картки та про залишок коштів.

Нагадаємо, у Львові з 11 грудня безготівкова оплата проїзду стане доступною на усіх міських маршрутах. Безготівково за проїзд можна буде оплатити банківською картою чи пристроєм з NFC та транспортною карткою ЛеоКарт. Також залишається можливість оплати готівкою у водія - але ця опція буде найдорожчою для пасажира.

Читайте також: У Львові з'явився віртуальний адміністратор ЦНАП для захисників і захисниць – контакти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #ЛеоКарт #продаж_ЛеоКарт #поповнення_ЛеоКарт #ЛМР
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...