• Головна
  • Чорна п'ятниця: до -70% весь тиждень
Новини компаній
09:00, 20 листопада 2023 р.

Чорна п'ятниця: до -70% весь тиждень

Новини компаній
Чорна п'ятниця: до -70% весь тиждень, фото-1

Традиція Black Friday зародилася у США наприкінці ХIX століття. Тоді один із підприємців вирішив розпродати весь сезонний товар у магазині за ціною 5 центів і за день заробив тижневу виручку! Це стало приводом організувати одну з найбільших торговельних мереж. Відтоді, щоб пожвавити торгівлю, більшість підприємців підхопили цю ідею. Згодом вона охопила всю Америку і вийшла за її межі.

України «Чорна п'ятниця» дісталася лише десять років тому, але стала найочікуванішою акцією серед любителів шопінгу. Адже саме у цей період купувати дуже вигідно: більшість товарів втрачають у ціні половину суми, а то й більше! Щоб створити справжній шопінговий фурор, торговельна мережа «Територія мінімальних цін» підготувалася заздалегідь і обіцяє потішити неймовірними знижками та спеціальними пропозиціями.

Чорна п'ятниця в торговельній мережі «Територія мінімальних цін» триватиме тиждень: з 20 до 26 листопада.Знижки поширяться майже на весь асортимент. А ціни на деякі товари знизяться до 70 %. Саме на стільки подешевшають жіночі светри та дитячі джинси. Демісезонні куртки та одяг для немовлят можна буде купити на 50% дешевше. Надзвичайно популярні цього сезону світшоти, худі, спортивні штани, дитячі лосини та светри втратять 30% вартості. Зі знижкою 30% можна буде купити і самокати, іграшки та багато інших речей. Крім того, у період Black Friday діятиме акція 1+1=3 на всю жіночу та дитячу білизну для сну.

Також приємним бонусом стане безплатна доставка всіх покупок з інтернет-магазину «Території мінімальних цін» у поштомати «Нової пошти» протягом всього тижня чорної п’ятниці.

 Щоб не розгубитися від шалених знижок у Чорну п’ятницю, радимо зробити так:

  • зайдіть на фірмовий сайт магазину «Територія мінімальних цін»;
  • складіть список речей, які ви хочете придбати;
  • зафіксуйте ціну, щоб вирахувати вигоду;

І тільки-но настане Black Friday – мерщій за покупками!

Мережа шопінг-центрів «Територія мінімальних цін» об’єднує 17 великих магазинів у Києві, Львові, Івано-Франківську та Чернігові, де представлено понад пів мільйона товарів для всієї родини за мінімальними цінами. Вдягайтесь родиною! Особливо у чорну п’ятницю!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Територія Мінімальних Цін #termincin #Территория Минимальных Цен #min територія #ТерМінЦін
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Останні новини
Оголошення
live comments feed...