• Головна
  • На в’їзді до Львова облаштували вуличне освітлення
10:07, 16 листопада 2023 р.
Надійне джерело

На в’їзді до Львова облаштували вуличне освітлення

На в’їзді до Львова облаштували вуличне освітлення

На вул. Тракт Глинянський, яка пролягає через Лисиничі та Підбірці і веде до в'їзду у Львів, облаштували вуличне освітлення. Тепер мешканці зможуть почувати себе більш безпечно, адже раніше ця ділянка дороги ніколи не освітлювалася.

Про це повідомив керівник департаменту міської агломерації ЛМР Юрій Лукашевський.

Він розповів, що роботи з облаштування освітлення були розпочаті ще в 2021 році, одразу після входження села до складу Львівської громади. Тоді вдалося зробити значну частину робіт, а цього року – завершити їх.

«Ця ділянка дороги, довжиною 3,5 км ніколи не мала зовнішнього освітлення, хоча нею щодня активно користуються не лише водії, а й пішоходи кількох громад. Саме пішоходи через відсутність тротуару та брак освітлення постійно наражалися на небезпеку, надто у зимовий та осінній час. Були навіть летальні випадки. Тож після створення Львівської МТГ освітлення цієї ділянки було одним із пріоритетних у громаді.

Перший етап робіт з облаштування зовнішнього освітлення розпочався ще 2021 року. У 2022 році роботи призупинили. Та оскільки цей проєкт є вкрай важливим для безпеки мешканців та вже частково розпочатий, було вирішено продовжити його реалізацію», - зазначив Юрій Лукашевський.

Замовником робіт був департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР. Там додали, що вздовж вказаної ділянки вулиці встановили 121 оцинковану опору зі світлодіодними світильниками. Цього тижня об'єкт мають здати в експлуатацію.

Читайте також: У Львові з’явилася Алея міжнародної підтримки України

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вуличне_освітлення #освітлення_у_львові #освітлення_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...