• Головна
  • Де купити шкіру Crazy Horse в Україні?
Новини компаній
17:36, 9 листопада 2023 р.

Де купити шкіру Crazy Horse в Україні?

Новини компаній
Де купити шкіру Crazy Horse в Україні?, фото-1

Пошиття виробів із натуральної шкіри дедалі частіше стає не тільки справою професіоналів, а й захоплює майстрів-аматорів. І одне з перших питань, що постає перед новачками, яку саме натуральну шкіру вибрати для роботи. А друге — де її купити. Сайт інтернет-магазину «Бахтарма» — це саме те місце, де можна швидко і якісно вирішити ці проблеми та придбати все необхідне для творчості. До речі, ми пропонуємо покупцям високоякісну шкіру Crazy Horse.

Що таке шкіра Crazy Horse?

Crazy Horse — це шкіра ВРХ, що відрізняється особливою щільністю, міцністю, глибоким насиченим кольором і приємною на дотик поверхнею, яка своєю бархатистістю нагадує нубук. Задля отримання таких характеристик підготовлена сировина проходить процедуру хромового дублення, що робить її м’якою та еластичною. Шкіра фарбується, шліфується та обробляється тугоплавкими восками, які просочують її на всю глибину. В результаті ми отримуємо матеріал з характерним зовнішнім виглядом лицьової поверхні. Саме ефект старіння з потертостями та подряпинами надає шкірі вінтажності та особливо цінується її прихильниками.

На виробах з Crazy Horse спостерігається ще один ефект, що носить назву Pull Up. Він з’являється там, де шкіра згинається і на пофарбованій поверхні проступає колір, що розташований в більш глибоких шарах. Він світліший, чим основний тон матеріалу і виглядає значно виразніше на темних шкірах. Зовнішній вигляд можна відновити, просто протерши місце рукою або м’якою щіточкою. Але там, де з’явиться новий згин, утвориться черговий Пулл Ап. Саме тому, речі з Крейзі Хорс кожного разу будуть виглядати по-новому.

 Які види Крейзі Хорс є в нашому магазині?

В асортименті магазину «Bahtarma» представлена шкіра Крейзі Хорс декількох артикулів. Вони відрізняються виробником, товщиною, обробкою поверхні. Загалом на сайті можна купити наступні різновиди «Скаженого Коня»:

  1. Crazy Horse — традиційна шкіра товщиною до 1,5 мм. Має широку гаму чистих, насичених, глибоких кольорів.
  2. Crazy Horse Vantaggio — якісна шкіра вітчизняного виробництва товщиною 1,4 - 1,6 мм. Має чудові характеристики та не поступається якістю закордонній продукції.
  3. Crazy Horse Reptilia — матеріал товщиною від 1,4 до 1,6 мм. Завдяки тисненню виглядає як шкіра крокодила.
  4. Crazy Horse Max — має товщину 1,7 мм і всі характерні для цієї шкіри переваги.

На сайті інтернет-магазину «Bahtarma» можна купити шкіру крейзі хорс на відріз, у листах, у вигляді обрізків та за акційною ціною в розділі «Розпродаж та уцінка». Також ми пропонуємо інструменти для роботи, багатий вибір фурнітури, нитки та голки для ручного і машинного шиття, хімію для догляду за виробами зі шкіри. Всі дії, від вибору до оформлення доставки, можна зробити самостійно, або звернутися за допомогою до наших консультантів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...