• Головна
  • Як вибрати якісний набір біт зірочка
Новини компаній
15:19, 2 листопада 2023 р.

Як вибрати якісний набір біт зірочка

Новини компаній

Біти для шуруповерта - це необхідні елементи в ремонті та профілактичному обслуговуванні автомобіля. Вони мають чітко 2 частини. Робоча частина - це головка, яка відрізняється формою та розміром. Вона призначена для ефективного загвинчування та розкручування шурупів. Задня частина служить у тому, щоб фіксуватися в патроні. Її називають хвостовик. З'єднані обидві частини стрижнем шестигранної форми. Обов'язково автоаматору знадобиться набір біт зірочка - це вироби, які мають шестикутну форму, що нагадує зірку. Инструмент використовується в машинобудівній та будівельній сфері за рахунок значного моменту затягування.

Як вибрати якісний набір біт зірочка, фото-1

Правильний вибір набору біт зірочка

Дані наборы инструмента для авто є незамінними під час роботи з відповідними типами шестигранних кріплень. Це популярне оснащення міцно фіксується і відмінно передає момент, що крутить, завдяки чому мінімізуються зусилля і зменшується час виконання монтажних і демонтажних робіт.

Підбираючи ці елементи для дому, варто враховувати кілька основних параметрів:

  • Розмір/номер.
  • Довжину.
  • Посадковий квадрат.
  • Вид.
  • Тип шліцю.
  • Особливості.
  • Властивості матеріалів.
  • Список необхідних інструментів.

Варто звертати увагу на те, за якою технологією вироблялися вироби. Біти можуть бути фрезерованими або кованими.

Не менш важливою є твердість. Насадки з м'якого матеріалу швидко сточуються, а тверді мають великий ресурс. Оптимальним показником твердості є 58-60 HRC.

Особливості набору біт зірочка торкс

Інструмент для автосервісу повинен мати міцність і довгий термін служби. Сьогодні продаються біти окремо, але краще купити набір біт зірочки. Підбираючи його, варто звернути увагу на такі особливості:

  • Матеріал виготовлення це може бути високовуглецева або легована сталь, інші сплави з хрому.
  • Комплектацію - до набору повинні входити різні розміри насадок.

Деякі виробники для того, щоб підвищити якість та міцність, покривають вироби плівкою з титану та нікелю, оснащують алмазною вставкою.

Набір біт зірочок купити в Україні можна у великих кейсах із пластику з підвищеною ударостійкістю – там кожен елемент знаходиться у своєму осередку. Невеликі комплекти реалізуються у коробочках. Зберігання інструментів та їх пошук відрізняються зручністю у великих наборах.

Якого бренду купити набір біт зірочок в Україні

Набір шестигранників та зірочок біти виробляється багатьма торговими марками, такими як Toptul, Forsage, Hans. Вони використовують для виробництва якісну сировину та тестують готову продукцію, тому вона відрізняється міцністю та надійністю. Великий асортимент таких пристроїв відзначається у таких брендів:

Rockforceпрофесійні вироби найвищої якості. Мають доступну вартість.
Toptulякісні пристрої, які можуть використовуватися для сто та будь-якого іншого призначення. Постачаються як у великих великих кейсах, так і в невеликих наборах.
Forsageнадійні вироби найвищої якості.
Hansдоступні насадки з доступною вартістю та зручним кейсом для зберігання.

Набір біт зірочка торкс можна придбати в Toolzilla. У магазині можна знайти недорогі комплекти для домашнього використання, а також кейси, ціна яких відповідає якості.

Придбати набор бит звездочка Toptul и Forsage — эзабезпечення якісними матеріалами для роботи в автомобільній сфері.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Останні новини
Оголошення
live comments feed...