• Головна
  • Лотереї підтримують кіномистецтво
Новини компаній
17:00, 2 листопада 2023 р.

Лотереї підтримують кіномистецтво

Новини компаній
Лотереї підтримують кіномистецтво, фото-1

За фінансової підтримки «Лото-Забава», у Києві відбувся 52-й Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість», що тривав з 21 по 29 жовтня 2023 року.

Гран-прі кінофестивалю отримав повнометражний дебютний фільм режисерки Еманюель Ніко «Дальва» (Франція, Бельгія, 2022). Переможниця отримала велику статуетку «Скіфський олень» та 5 000 доларів від спонсора Гран-прі, оператора державних лотерей «М.С.Л» та «Лото-Забава».

Сертифікат на 5 000 доларів вручала продакт маркетинг менеджер «Лото-Забава» Мар’яна Муха. У своїй промові вона наголосила на важливості партнерства з кінофестивалем «Молодість», яке триває вже понад 20 років: «Фінансова підтримка соціально важливих заходів – це дуже важливо для нашої компанії, це сутність лотерей. Підтримка кіноіндустрії лотереями є загальноприйнятою практикою у всьому світі. Та останні два роки кінофестиваль «Молодість» – це не тільки про кіно. Це наша боротьба за мистецтво, що є надважливою місією, адже нищення української культури є ключовим елементом російської агресії. Підтримка Міжнародного Кінофестивалю «Молодість» – це наш обов'язок», – зазначила Мар’яна Муха.

Нагадаємо, що оператор державних лотерей «М.С.Л.» та «Лото-Забава» фінансово підтримують кінофестиваль «Молодість», починаючи з 2000 року. Компанія є офіційним партнером та традиційним спонсором Гран-прі кінофестивалю. 

Загалом в рамках кінофестивалю «Молодість» українським кіноманам показали понад 150 повнометражних та короткометражних фільмів. Серед них –  дві українські стрічки: життєва драма «Степне» Марини Вроди та воєнна драма «Лишайся онлайн» Єви Стрельнікової.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...