• Головна
  • Ультралегке спорядження та інші тренди в туризмі для більшого комфорту
Новини компаній
09:09, 23 жовтня 2023 р.

Ультралегке спорядження та інші тренди в туризмі для більшого комфорту

Новини компаній

Тренди туристичного спорядження створюють новий світ комунікації людини і природи. Зменшується вага і стає ширшою функціональність. Туристичне спорядження відпрацьоване за своїм складом і характеристиками роками. Тому поєднати в ньому мобільність і комфортність – складно. Проте нові матеріали допомагають підтримати людину, що прямує до нових вражень, фізичного і духовного відновлення у спілкуванні з природою.

Ультралегке спорядження та інші тренди в туризмі для більшого комфорту , фото-1

Ультралегке туристичне спорядження

Виробники туристичного спорядження виготовляють спальні мішки, палатки та інші варіанти спорядження з унікальних за властивостями матеріалів. Вони мають більшу за класичні види спорядження функціональність, проте за розмірами є меншими, тоншими, і довговічнішими. Саме таке спорядження пропонує інтернет-маркет MODERNS.UA, що спеціалізується на товарах для туризму та активного відпочинку.

Використання такого трендового спорядження – це відношення до природи, адже зменшується кількість спожитих ресурсів на повторне їх виготовлення. Еко-тренд сполучається в ультралегкому туристичному спорядженні з компактністю і новими опціями. Наприклад, мультифункціональність – коли один вид спорядження може виконувати декілька завдань. Це дозволяє переглянути підхід до підготовки туристичного походу, його тривалості. Тепер, навіть без спеціальної фізичної підготовки можна подорожувати, маючи з собою всі необхідні речі.

На що варто звернути увагу під час пошуку спорядження?

Один із найнеобхідніших елементів якісного туристичного походу, хайкінгу чи трекінгу – використання ефективного спорядження. Під час придбання таких речей варто звернути увагу на такі елементи:

  • наявність у комплекті туристичної палатки футпринтів із іноваційних, тонких, але надміцних матеріалів;
  • оптимальна вага – декілька кілограмів, що є достатньою навіть для комплектування двомісної палатки;
  • використання для каркасів композитів, що дають одночасно високу жорсткість і стійкість разом із мінімальною вагою, наприклад алюмінієво-магнієвого сплаву;
  • застосування у більшості покривних матеріалів поліестерів високої міцності та витривалості;
  • наявність “дихаючих” матеріалів у покритті, що дає змогу зберегти тепло і одночасно вивільнити зайву вологу із палатки чи спального мішка та інших видів спорядження.

У більшості трендових рішень переважають спокійні, збалансовані кольори, які будуть гармонійно сполучатись із природним середовищем, допомагаючи сконцентруватись на позитивних емоціях.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...