• Головна
  • У Львівській області планується сформувати регіональний ресурс продовольчого зерна в кількості 64 тис. тонн
зерно
09:02, 22 серпня 2013 р.

У Львівській області планується сформувати регіональний ресурс продовольчого зерна в кількості 64 тис. тонн

зерно

У 2013-2014 маркетинговому році у Львівській області планується сформувати регіональний ресурс продовольчого зерна в кількості 64 тис. тонн. Про це йшлося під час наради з питань стану формування регіональних ресурсів, яка відбулась 21 серпня під керівництвом першого заступника голови Львівської ОДА Богдана Матолича.

Під час наради Богдан Матолич зазначив, що з метою формування регіональних ресурсів зерна Львівською обласною державною адміністрацією та ПАТ «Концерн «Хлібпром» розроблено проект Меморандуму про співробітництво, відповідно до якого ПАТ «Концерн Хлібпром» за рахунок власних та залучених коштів бере участь у формуванні регіональних ресурсів зерна в кількості 35,00 тис. тонн, шляхами його контрактації та закупівлі протягом 2013-2014 маркетингового року за кредитної підтримки з державного та обласного бюджетів.

Ще 31 тис. тонн зерна до регіональних ресурсів буде закуплено шляхом укладання договорів з сільськогосподарськими виробниками.

Окрім цього, на хлібопекарські підприємства області надійде 25 тис. тонн борошна, виробленого із зерна державного інтервенційного фонду відповідно до укладених трьохсторонніх договорів.

«Це буде сприяти стабілізації цінової ситуації на ринку хліба та хлібобулочних виробів у 2013-2014 маркетинговому році» – зазначив Богдан Матолич.

І доручив райдержадміністраціям забезпечити контрактацію зерна для постачання регіонального ресурсу в кількості 31 тис. тонн, відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,38
EUR
42,75
42,90
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...