• Головна
  • Завдали чисельних ударів металевою арматурою по голові: у Львові напали на пенсіонерку
11:24, 11 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

Завдали чисельних ударів металевою арматурою по голові: у Львові напали на пенсіонерку

Завдали чисельних ударів металевою арматурою по голові: у Львові напали на пенсіонерку

У Львові поліцейські затримали двох зловмисників за підозрою у розбої та замаху на вбивство пенсіонерки

9 жовтня близько 21.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від медиків однієї з львівських лікарень про пацієнтку, 78-річну жительку, Львова, у якої було діагностовано, зокрема «відкриту черепно-мозкову травму». Зараз вона перебуває у реанімації. Про це повідомили у поліції Львівщини.

Як у подальшому встановили правоохоронці, жінка отримала травми внаслідок нападу, що стався 9 жовтня близько 20.00 на території одного з львівських навчальних закладів на вулиці Під Голоском у Львові.

Проводився комплекс оперативно-розшукових заходів, під час яких було встановлено, що жінка поверталась з дачі додому, коли на неї несподівано напали двоє зловмисників. Один з них завдав їй чисельних ударів металевою арматурою по голові, від яких потерпіла втратила свідомість. Тоді нападники відібрали у пенсіонерки господарську сумку з продуктами, грошові кошти у сумі 700 гривень та втекли.

В подальшому травмовану жінку виявили перехожі та викликали на місце події бригаду швидкої медичної допомоги. Вивчивши записи камер відеоспостереження, розташованих у рамках програми «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетні двоє мешканців Закарпатської області віком 30 та 43 роки.

Правоохоронці встановили їх місце перебування та затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Затримання проводилось за силової підтримки бійців батальйону особливого призначення поліції Львівщини. Молодшому зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.15 ч.2 п.6 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України та ч.4 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України.  Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Старшому зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання – від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває, невовзі суд обере затриманим запобіжні заходи.

Читайте також: На Львівщині у ДТП загинув тракторист

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#замах_на_вбивство_львів #напад_на_пенсіонерку_львів #пограбування_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...