• Головна
  • На Львівщині посадовці «списали» чверть мільйона держаних коштів на пасажирів-пільговиків
Така от афера
13:15, 21 серпня 2013 р.

На Львівщині посадовці «списали» чверть мільйона держаних коштів на пасажирів-пільговиків

Така от афера

Зокрема, працівники управління праці та соціального захисту населення Бродівської РДА  незаконно перерахували товариству, яке надає послуги з перевезення пасажирів понад  250 тис. грн. Посадовці вказаного управління упродовж 2011-2013 років завищували коефіцієнти співвідношення кількості пасажирів-пільговиків та пасажирів, що оплачують проїзд. Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Даний факт прокурорами встановлено під час перевірки дотримання вимог законів щодо відшкодування витрат підприємствам автомобільного транспорту на перевезення пільгових категорій громадян.

З огляду на це, прокуратурою Бродівського району відомості про кримінальне правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.364 КК України внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань Досудове розслідування триває.   

Аналогічний факт у лютому цього року виявлено прокуратурою Турківського району.

Загалом, за наслідками таких перевірок упродовж поточного року органами прокуратури Львівської області зареєстровано  2 кримінальних провадження, внесено 9 подань (у тому числі 2 – в органи контролю), за наслідками розгляду яких сім посадовців контролюючих органів притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Решту документів прокурорського реагування на даний час ще перебуває на розгляді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...