• Головна
  • У Львові попрощаються завтра із загиблим Героєм, - ФОТО
16:16, 27 вересня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові попрощаються завтра із загиблим Героєм, - ФОТО

У Львові попрощаються завтра із загиблим Героєм, - ФОТО

У четвер, 28 вересня, Львів попрощається з військовослужбовцем Віталієм Нікітчуком, який загинув від рук російського окупанта, захищаючи Україну. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Про це повідомила Львівська міська рада.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Довідково

Віталій Нікітчук (20.07.1987-22.09.2023). Львів’янин. Навчався у Середній загальноосвітній школі № 99 міста Львова. Здобув вищу освіту за спеціальністю «Соціологія» в Інституті гуманітарних та соціальних наук Національного університету «Львівська політехніка».

У Львові попрощаються завтра із загиблим Героєм, - ФОТО, фото-1

Закінчив кафедру військової підготовки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Обіймав посаду супервайзера на одному із місцевих підприємств. Захоплювався футболом: брав активну участь у численних спортивних змаганнях. Обожнював проводити час із дітьми, був надзвичайно позитивною людиною і мав широке коло друзів.

Молодший лейтенант. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від окупантів. Боронив державу на південному напрямку у лавах 132-го окремого розвідувального батальйону Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. У Віталія Нікітчука залишилися бабуся, батьки, дружина, двоє дітей, брат та тесть із тещею.

Читайте також: На Львівщині сталася ДТП з постраждалими

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання #загинули_на_війні #смерть_захисників #львів_прощається
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...