• Головна
  • У Львові визначили переможців щорічного обласного конкурсу «Екологічно чистий населений пункт»
знай наших
15:39, 20 серпня 2013 р.

У Львові визначили переможців щорічного обласного конкурсу «Екологічно чистий населений пункт»

знай наших

Перший заступник голови Львівської обласної ради Василь Пісний провів засідання конкурсної комісії з визначення підсумків щорічного конкурсу “Екологічно чистий населений пункт”, під час якого було визначено переможців конкурсу у 2013 році у чотирьох категоріях. 
У першій категорії серед міст обласного значення переможцями стали Трускавецька міська рада (2-ге місце) за реалізацію проекту "Трускавець – зелене місто, чисте місто". Кошти, отримані за перемогу у конкурсі, планують скерувати на заходи з оздоровлення курортного парку.

Бориславська міська рада посіла 3-тє місце за організацію екологічних заходів та благоустрій території міста. Кошти скерує на придбання сучасного обладнання для зміцнення матеріально-технічної бази та покращення якості виконання робіт місцевої природоохоронної організації.

Новороздільська міська рада теж посіла 3-тє місце – за впровадження сучасних технологій санітарного очищення населених пунктів шляхом облаштування майданчиків для збору ТПВ з встановленням сміттєвих контейнерів біля житлових будинків в місті. Кошти планує використати на придбання та встановлення вуличних смітників на території Нового Роздолу.

У другій категорії, серед міських рад районного значення, переможцями стали: Великомостівська міська рада (2-ге місце), Радехівська міська рада (3-ге місце) Жидачівська міська рада (3-ге місце).

У третій категорії, серед селищ Львівщини, в обласному конкурсі перемогу здобули: Старосолянська селищна рада Старосамбірського району (2-ге місце), Східницька селищна рада (3-тє місце) та Підкамінська селищна рада Бродівського району (3-тє місце).

У четвертій категорії, серед сіл Львівської області, які подали заявки на конкурс, переможцями стали: на другому місці – Надичівська сільська рада Жовківського району, Підгорецька сільська рада Бродівського району, на третьому місці – Новоміська сільська рада Старосамбірського району, Смільненська сільська рада Бродівського району, Пониквянська сільська рада Бродівського району, Нивицька сільська рада Радехівського району, Домажирська сільська рада Яворівського району, Заводська сільська рада Буського району.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...