• Головна
  • Як у Львові виготовляють протези для Незламних пацієнтів – реєстрація на екскурсію
14:42, 21 вересня 2023 р.
Надійне джерело

Як у Львові виготовляють протези для Незламних пацієнтів – реєстрація на екскурсію

Як у Львові виготовляють протези для Незламних пацієнтів – реєстрація на екскурсію

У вівторок, 26 вересня Національний центр реабілітації НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) відкриває двері протезної майстерні.

Центр запрошує усіх охочих мешканців Львова на власні очі побачити, як виглядає щоденна робота великої команди протезистів та всі етапи виготовлення штучних кінцівок. Для участі потрібно зареєструватись.

Також буде змога відвідати реабілітаційний центр та пересвідчитись, який тривалий та виснажливий шлях проходять пацієнти від поранення до протезування.

Від початку повномасштабної війни українські медики зіштовхнулись із потребою протезування цивільних та військових, які втратили свої кінцівки внаслідок мінно-вибухових та вогнепальних поранень. Саме тому 26 вересня 2022 року у Національному реабілітаційному центрі НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) запрацювала перша мобільна майстерня. Нині тут функціонує уже сучасна багатосекційна майстерня площею 250 м², оснащена найкращим обладнанням провідних світових виробників.

За рік роботи протезної майстерні центру НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) штучні кінцівки отримали уже 215 українців. У шістьох із них – біонічні протези рук.

Потрапити до протезної майстерні 26 вересня можна, попередньо зареєструвавшись тут:http://surl.li/linjt.

Перша мобільна протезна майстерня Національного реабілітаційного центру НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) запрацювала у вересня 2022 року. Її разом з обладнанням від німецької компанії Ottobock надала Мальтійська служба допомоги за підтримки Уряду Німеччини та Міністерства охорони здоров'я України. А разом з майстернею центр НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) отримав від них також комплектуючі до 200 протезів.

У березні 2023 року запрацювала нова потужна багатосекційна протезна майстерня. Це 250 м² робочої площі: тут є гіпсова, кімнати з пічками та верстатами, де роблять куксоприймачі, а також кімнати для примірок та тренувань.

Реалізувати такий масштабний проєкт вдалось за підтримки бренду NESCAFÉ – компанія Nestlé передала НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) 3,5 млн грн для реновації приміщень. Обладнання вартістю 10 млн гривень вдалося придбати завдяки організації “The Global Jewish 9-1-1” та БФ “Запорука”. З Німеччини його транспортувала компанія Meest.

Читайте також: Ранкова атака росіян: три ракети влучили по Дрогобичу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #Незламні_Львів #Unbroken_Львів #Unbroken_реабілітація_захисників_у_Львові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,25
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...