• Головна
  • У соціальній мережі оголосили бойкот російським товарам (ФОТО)
13:07, 19 серпня 2013 р.

У соціальній мережі оголосили бойкот російським товарам (ФОТО)

В Інтернеті громадянський рух «Відсіч» закликав українців не купувати російські товари. Опублікували не лише перші цифри на штрих-коді, але й назви фірм, які, на думку активістів, слід оминати на полицях в магазині. Активісти закликають розповсюдити інформацію усно та поширити листівки та наліпки.

Zxvq7rr3oCg

 

«Росія розпочала безпрецедентний тиск на Україну, який весь час наростає. Спочатку – відмова знизити «братню» ціну на газ (Росія знижує її кому завгодно, але не Україні). Після цього – ліквідація квот на безмитне ввезення українських труб. Потім – численні заборони на експорт до Росії українського м’яса, сирів, шоколаду. За ними – складання чорного списку «ризикованих» українських підприємств, до якого увійшли найбільші українські експортери. Далі – цинічне вбивство російськими прикордонниками українських рибалок в Азовському морі й не менш цинічне захоплення російськими автоматниками будівлі соціально-культурного центру в Севастополі. І нарешті з 14 серпня 2013 року – повна блокада ввезення українських товарів на територію Росії. Це – неоголошена війна! І вона триватиме далі! Росія не зупиниться у своїх зазіханнях, якщо не дати їй відсіч!», - йдеться  у повідомленні Відсіч.

5oKca9dtCAw

 

nxTDrTZG42A

 



«Реакція української влади на всі ці події – більш, ніж млява. Тому українцям не залишається нічого іншого, як організувати народний опір намаганням Росії поставити нас на коліна. Громадянський рух «Відсіч» розпочинає кампанію з впровадження в життя низки заходів у відповідь на дії Росії. Їх можна знайти за країною-виробником на упаковці, а також за першими трьома цифрами штрих-кодів - це 460-469.

Ми закликаємо усіх, кому не байдужа доля України, долучитися до кампанії й допомогти в поширенні листівок та наліпок по всій Україні. Ця кампанія має бути системною і тривалою, вона не має закінчуватись з розв’язанням чергової проблеми, бо, як показує досвід, після досягнення домовленостей з одних питань, Росія відразу ж вчиняє проти України наступну ворожу дію. І лише адекватна та тривала протидія може її зупинити. Відсутність спротиву заохочує нападника. Наявність системного і тривалого опору та постійні втрати відіб’ють у Росії бажання продовжувати війну з Україною». 

oCMFLRvIzNo

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...