• Головна
  • Львівських підлітків запрошують на інтенсив ECOlab здобути "зелені" навички – контакти
12:19, 8 вересня 2023 р.
Надійне джерело

Львівських підлітків запрошують на інтенсив ECOlab здобути "зелені" навички – контакти

Львівських підлітків запрошують на інтенсив ECOlab здобути "зелені" навички – контакти

Простір популяризації науки і STEAM-освіти Lviv Open Lab спільно із UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні, запрошують молодь віком 14-17 років на інтенсив ECOlab, який стартує у Львові вже 11 вересня.

Як повідомляє львівська мерія, впродовж двох тижнів учасники матимуть екскурсії і майстер-класи у сучасних лабораторіях від спеціалістів у еконапрямках.

ECOlab – освітній інтенсив для молоді з впровадження екоорієнтованого підходу у повсякденні. Учасниками та учасницями можуть стати усі охочі хлопці й дівчата віком від 14 до 17 років, як львів’яни, так і внутрішньо переміщені українці та українки, а також підлітки з інших вразливих груп.

Участь у проєкті безкоштовна за умови попередньої реєстрації: https://forms.gle/9hTdYd3HAGC4ve35A

У програмі інтенсиву передбачені: екскурсії на компостувальну станцію ЛКП «Зелене місто», центральний офіс ЛМКП «Львівводоканал», лекції і майстер-класи з сортування сміття, вторинного використання деревини та виробництва натуральної косметики. Завершиться інтенсив проведенням толоки спільно з ГО «ПЛАТО» та простором «Розсадник» у парку «Залізна вода». Детальна програма за посиланням.

Заняття відбуватимуться у молодіжному просторі Lviv Open Lab (проспект Червоної Калини, 58).

«Унікальність проєкту полягає у тому, що дівчата і хлопці матимуть можливість опанувати сучасні «зелені» навички. На інтенсивні учасники формуватимуть свідоме ставлення до екології, дізнаються про поводження з відходами та їх утилізацію, вторинне використання природних ресурсів. Цьому зазвичай не навчають у загальноосвітніх школах. До того ж, це чудова нагода побачити, як працюють із джерелами енергії у Львові та долучитись до висадки дерев у парку», – Анастасія Мартинюк, керівниця Lviv Open Lab.

Проєкт ECOlab реалізовує молодіжний простір Lviv Open Lab із мережі молодіжних просторів ТВОРИ! у межах проєкту «Трамплін до рівності», що імплементується UNFPA у партнерстві з Офісом Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції за фінансової підтримки Швеції.

Читайте також: Львівський "Дударик" відкрив нотну онлайн бібліотеку на дві тисячі творів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #ECOlab #екологічне_навчання_для_підлітків #UNFPA
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...