• Головна
  • За спуск по канатній дорозі у Львові доведеться заплатити 100-150 гривень
а що думаєте Ви?
14:46, 18 серпня 2013 р.

За спуск по канатній дорозі у Львові доведеться заплатити 100-150 гривень

а що думаєте Ви?

Незабаром у Львові відбудеться урочисте відкриття канатної дороги «ZIP LINE». За словами директора парку «Знесіння» Руслана Гречаника за кількахвилинний спуск на канатній дорозі у парку доведеться заплатити 100-150 гривень.

«Відправна точка канатної дороги буде із вул. Довбуша,24,  з гори, а прийомну точку розташують на вул. Заклинських. Їхатимуть усі охочі по переправі близько кількох хвилин», - розповів у коментарі 032.ua директор парку «Знесіння» Руслан Гречаник.

І зазначив: «попередньо інвестор заявляв, що ціна такої атракії складатиме 100 – 150 гривень.»

Також за словами Руслана Гречника, паралельно із закінченням роботи по встановленню  канатної дороги, у парку «Знесіння» проводяться підготовчі роботи для озеленення вулиці Заклинських, та відбувається ремонт сходів на вулицях Опришківській та Довбуша.

Нагадаємо, ТзОВ «Кайзер Парк», якому міська рада дозволила встановити на території регіонального ландшафтного парку «Знесіння» стаціонарний атракціон – тролейну переправу «ZIPLINE», повинне провести попереднє дослідження ґрунту з метою запобігання сповзання чи пошкодження та інформувати Громадську раду щодо будь-яких ландшафтних і містобудівних перетворень, земельних робіт, які плануються для функціонування проекту. Безперечно, гарантувати безпеку відвідувачів і не перешкоджати діяльності парку за його функціональним призначенням. 

Тим часом, канатну дорогу планують відкрити приблизно 23 серпня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...