• Головна
  • Через кордон з Польщею на Львівщині спробували ввезти авто "для військових", - ФОТО
14:31, 31 серпня 2023 р.
Надійне джерело

Через кордон з Польщею на Львівщині спробували ввезти авто "для військових", - ФОТО

Через кордон з Польщею на Львівщині спробували ввезти авто "для військових", - ФОТО

Спробі незаконного ввозу автомобіля під виглядом гуманітарної допомоги запобігли у пункті пропуску «Рава-Руська» за ініціативи оперативних співробітників Львівського загону.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Легковик «Фольксваген» їхав в Україну під керуванням 46-річного нашого співвітчизника. Для проходження контролю уродженець Київської області обрав смугу руху «червоний коридор» та встановленим порядком задекларував автомобіль.

Відповідно до документів, наданих на перевірку, встановлено, що легковик переміщувалися як гуманітарна допомога для однієї із військових частин. В ході додаткової перевірки прикордонники спільно з працівниками митниці встановили, що отримувач не очікує таку «гуманітарну допомогу».

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Автомобіль вилучено встановленим порядком. Його орієнтовна вартість складає 320 тис. гривень.

В іншому випадку, під час здійснення контролю, прикордонники виявили позашляховик, який перебував у розшуку. Автівкою їхав на в’їзд в Україну 28-річний громадянин Польщі.

Під час прикордонного контролю відбулося спрацювання бази даних. Як з’ясували охоронці кордону, транспортний засіб польської реєстрації було викрадено в Бельгії у лютому 2016 року.

За цим фактом прикордонники негайно поінформували Укрбюро Інтерполу в м. Київ та отримали підтвердження інформації щодо авто. Зрештою транспортний засіб передали співробітникам Нацполіції.

Читайте також: Судитимуть держреєстратора: "переписав" будинок у центрі Львова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #псевдоволонтер #автівка_нібито_для_військових #викрадене_авто #Рава-Руська
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...