• Головна
  • Знижки на зварювальні інвертори Dnipro-M: купуйте вигідно!
Новини компаній
11:00, 30 серпня 2023 р.

Знижки на зварювальні інвертори Dnipro-M: купуйте вигідно!

Новини компаній

Украинський бренд інструменту Dnipro-M регулярно пропонує акції та знижки на свої інструменти. Цього разу майже всі інвертори зварювальні можна купити зі знижкою до 50%. Є як універсальні, так і моделі для професійного використання.

Особливість пропозиції — обмежені час на покупку та кількість товарів. Купити зварювальний апарат за зниженою вартістю можна як на офіційному сайті бренда, так і в салонах майстерності по всій країні.

Знижки на зварювальні інвертори Dnipro-M: купуйте вигідно!, фото-1

Що можна придбати зі знижкою?

Знижки розповсюджуються на зварки інверторні як з основного асортименту, так і з Outlet. Що пропонує бренд:

  • Зварювальний апарат SAB-14D MINI зі знижкою 30%. Це найлегша і компактніша модель у лінійці бренда. Інвертор може працювати з електродами 1,6 - 4 мм.
  • Зварювальний апарат SAB-15DX зі знижкою 30%. Це потужна модель для домашнього та напівпрофесійного використання. За допомогою нього можна працювати електродом від 1,6 до 4 мм, вирішувати більшість завдань як у побуті, так і в майстернях.
  • Зварювальний апарат M-18D (2021) зі знижкою 23%. Інвертор підходить для професійного використання, просунутих домашніх користувачів, СТО та виїзних робіт. Модель здатна працювати з електродами 1,6 - 5 мм.
  • Зварювальний апарат SAB-17DX зі знижкою 29%. Компактна модель для напівпрофесійного та професійного використання, підходить для виїзних робіт, стаціонарного використання в майстерні чи СТО. Інвертор має можливість налаштування функцій та запасу потужності.
Знижки на зварювальні інвертори Dnipro-M: купуйте вигідно!, фото-2

Outlet розпродаж

Інструменти Dnipro-M з категорії Outlet — це моделі, які вийшли з актуального асортименту. Вони не відрізняються за якістю, на них також поширюється гарантія та сервіс, але їх більше не випускають, а залишки розпродають зі знижкою. Бренд пропонує:

  • Зварювальний апарат SAB-15D зі знижкою 50% та зварювальний апарат SAB-258N зі знижкою 29% здатні виконувати складні побутові та, частково, професійні завдання. Підходять для роботи з електродами до 4 мм.
  • Зварювальний апарат SAB-15 зі знижкою 42% та зварювальний апарат SAB-15 (2021) зі знижкою 38%. Найлегші моделі бренда (3,1 кг), можуть використовуватися з електродами до 4 мм, зварювати метал товщиною до 10 мм та різати метал товщиною до 8 мм.
  • Зварювальний апарат SAB-260N зі знижкою 28% призначений для роботи з електродами до 5 мм, справляється з професійними та складними побутовими завданнями.
  • Зварювальний апарат SAB-17DFB (2021) зі знижкою 35% — оптимальний варіант для домашнього використання, СТО та виїзних робіт. Він має функції автоматизації, завдяки яким підійде навіть недосвідченим майстрам.
  • Зварювальний апарат MMA-250 DPFC зі знижкою 33% дає можливість 10-12 годин безперервно працювати з електродами 4-5 мм.

Перевіряйте пропозиції на сайті — деякі зварювальні апарати з Outlet можна придбати лише на сайті. Не затягуйте з покупкою — акційні товари обмежені у кількості.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...