• Головна
  • У центрі Львова урочисто відкрили площу Ангелів, - ФОТО
17:07, 24 серпня 2023 р.
Надійне джерело

У центрі Львова урочисто відкрили площу Ангелів, - ФОТО

У центрі Львова урочисто відкрили площу Ангелів, - ФОТО

Сьогодні, 24 серпня, у центрі Львова урочисто відкрили площу Ангелів. Нова назва громадського простору, що перед Гарнізонним храмом, уособлює і небесне воїнство, і українських героїв – всіх, хто є захисниками добра.

Про це повідомила Львівська міська рада.

На відкриття прийшли військові, родини загиблих захисників, єпископ УГКЦ Степан Сус, настоятель Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла о.Тарас Михальчук, керівник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного генерал Павло Ткачук, депутати, громадськість. Владика Степан Сус, єпископ УГКЦ, каже, що площа Ангелів стане місцем, де кожен може відчувати присутність дорогих людей, яких, навіть попри смерть, не перестає любити.

"Дуже важливо, що ми дочекалися цієї історичної події, коли ця площа має правильну назву. Дякую за це рішення, бо перейменувати те, до чого люди звикли, – є нелегко. Площа стане місцем, де ми справді будемо почувати себе у безпеці, будемо відчувати присутність тих, кого ми не перестаємо любити, навіть попри те, що смерть нас розлучила. Ангели будуть нам постійно нагадувати, що хтось, кого ми сильно любимо, на кого надіємося і чиї підтримку та захист відчуваємо, завжди поруч. Це наші рідні, друзі, знайомі, наші воїни, яких ми проводжаємо, і які повертаються ангелами в наше життя, в наші будні, в наші труднощі – тоді, коли ми потребуємо, аби нас взяли за руку і провадили", – сказав владика Степан Сус.

Читайте також: У парку "Сколівські Бескиди" ознакували шлях пам’яті Юрія Руфа

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#площа_ангелів_львів #площа_ангелів #площа_ангелів_у_львові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...