блог
15:31, 21 серпня 2023 р.
Надійне джерело

Без варіантів

блог
Без варіантів

За даними цьогорічного опитування соціологічного фонду «Общественное мнение» 72 відсотки росіян назвали себе віруючими людьми, 62 відсотки – православними. 65 відсотків росіян заявили, що довіряють російській православній церкві…

За Станіславським, тут мав би бути голос Всевишнього із зали – «не вірю!», але Бог давно полишив путінську росію напризволяще, зрозумівши невиправну помилку створення на болотах псевдонації псевдолюдей, пише у своєму блозі на Цензор.нет політолог Юрій Федоренко.

Про яку Віру чи справжню релігію може йти мова серед стада занедбаної худоби, яка тупими рабськими очима спостерігає, як попи Рабсько Путінського Централу «вписують» святий лик між літерами «Z» та «V» на надувному (!) «храмі», представленому на Міжнародному військово-технічному форумі «Армія-2023», який проходить 14-20 серпня в підмосковній Кубинці. Сатанинський «ZOV» з ликом Христовим? Божевілля!

Враховуючи те, що за даними того ж опитування, 41 відсоток росіян цілком погоджуються з пропозиціями РПЦ стосовно «мирського життя» росії, божевілля стало базовою ознакою російського суспільства. За півтора роки повномасштабної військової агресії 12 відсотків росіян покращили своє відношення до російської псевдоцеркви. Кров та страждання українців, на які щедро благословляє російське сатанинство у рясах своїх вірян, прийшлися до смаку злочинній худобі?

Яскравим прикладом національного збочення та понівеченої психіки на російському форумі «Армія-2023» стали «композиційні знахідки» кремлівських агітаційних загонів. Чого вартий український БТР на зруйнованому дитячому майданчику! Яка краса! Який показник «звірячої натури» українців! Розчавлені іграшки, крива гойдалка. Не вистачає лише «хлопчика у трусиках». Хоча психологічний важіль впливу на свідомість мас задіяно і наявність «хлопчика», так само, як і його відсутність, уже не мають жодного значення. Черепна порожнина «пересічних» вже повністю заповнена пропагандою і сприймає лише божевільний «ZOV» до самознищення.

Війна не закінчиться завтра і навіть післязавтра. На жаль… Ну немає ніяких об’єктивних передумов того, що росія «прозріє і відступиться з повинною». Якби населення «імперії» складалося з повноцінних людей, тоді – так. Був би шанс на те, що розум переможе, врешті-решт. Та розуму у росіян немає. Ні «зверху», ні «знизу». Порожнеча заповнена пропагандистською та сатанинською бавовною. У «воїнів сатани» немає мети, є тільки шлях. І цей шлях веде росіян у безодню. То хай вже вони скоріше у неї впадуть! Самі! Не тягнучи за собою нікого іншого! Можливо, саме безодня є тим «російським раєм», до якого росіян так закликає божевільний, що зайняв у душах цілої нації місце Господа… Джерело:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#росія #війна #віра #сатанинство
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...