• Головна
  • Завтра Львів попрощається із двома захисниками, - ФОТО
18:02, 17 серпня 2023 р.
Надійне джерело

Завтра Львів попрощається із двома захисниками, - ФОТО

Завтра Львів попрощається із двома захисниками, - ФОТО

У п’ятницю, 18 серпня, Львів попрощається з двома військовослужбовцями. Едуард Сироватський та Ігор Габер захищали Україну від російських окупантів.

Про це повідомила Львівська міськрада.

Чин похорону військових розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

Едуард Сироватський (17.09.1967-03.07.2023). Львів’янин.

Едуард Сироватський

Едуард Сироватський

Навчався у Середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №48 міста Львова. За порадою дідуся, ветерана двох війн, вступив до Енгельського вищого зенітного ракетного командного училища протиповітряної оборони. Після завершення навчання повернувся на Батьківщину та проходив службу у лавах Військ протиповітряної оборони Збройних Сил України.

Близько 20-ти років пропрацював на підприємстві «Інтертранс». У вільний від роботи час захоплювався кулінарією, риболовлею, багато подорожував.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації повернувся з-за кордону та добровільно став на захист Батьківщини. Старший лейтенант. Виконував бойові завдання у лавах 65-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Боровся із окупантами на південному напрямку. У Едуарда Сироватського залишилися дружина, донька, онука та брат.

Ігор Габер (22.01.1989-12.08.2023). Уродженець села Стрільбичі Львівської області.

Ігор Габер

Ігор Габер

Навчався у Закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів села Стрільбичі Львівської області. Здобув освіту у Техніко-економічному фаховому коледжі Національного університету «Львівська політехніка».

Після завершення навчання весь свій час присвячував догляду за бабусею. Був «майстром на всі руки», займався ремонтом комп’ютерних систем, автомобілів та ін.

Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від російських окупантів. Виконував бойові завдання у лавах 137-го окремого батальйону морської піхоти 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського Військово-морських Сил Збройних Сил України. Боронив державу на східному напрямку. У Ігоря Габера залишилися бабуся, мама, брат, дядько, двоюрідні брати і сестри.

Читайте також: Генштаб повідомив, яка ситуація на фронті станом на 17 серпня

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання #загинули_на_війні #смерть_захисників #львів_прощається
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...