• Головна
  • Чи варто купувати Steam Deck в Україні?
Новини компаній
16:21, 14 серпня 2023 р.

Чи варто купувати Steam Deck в Україні?

Новини компаній
Чи варто купувати Steam Deck в Україні?, фото-1

Мільйони шанувальників гральної індустрії нарешті дочекались виходу нової комп’ютерної портативної консолі. Ним стала приставка від відомого в гральній індустрії бренда Valve, яка не розчарувала навіть найпалкіших шанувальників геймерського обладнання. Відтепер, купити Steam Deck деякі гравці вважають найбільшим успіхом.

Створення та випуск такого пристрою – це справжній виклик конкурентам, в активі яких вже є такі прилади. Саме тому, компанія подбала про те, щоб Steam Deck в Україні мала найбільш добрі технологічні властивості, щоб мати успіх серед поважної геймерської спільноти.

Декілька причин замовити Steam Deck

Під цією назвою слід розглянути спеціальний пристрій, який є кишеньковим гральним суперкомп’ютером. Головним конкурентом цього розважального приладу від Valve є Nintendo Switch. Деякі споживачі вагаються перед вибором цієї приставки. Замовити Steam Deck варто лише за:

  • Продуманий дисплей. Екран відрізняється високою чіткістю зображення, доброю передачею кольорів та надчутливістю сенсора.
  • Зручність розкладки кнопок. Клавіатура отримала кращі сторони від PS та Xbox.
  • Відсутність потреби завантажувати ігри. Розваги доступні з фірмового магазину.
  • Підготовлена операційна система. Фахівці спеціально адаптували під цю консоль ОС Linux.
  • Багатофункціональність. Завдяки цьому пристрій вважають не приставкою, а ігровим комп’ютером.
  • Наявність слота для microSD. Розширення пам’яті дозволяє завантажити ще більше ігор.

Але скептики вважають, що недоліками приладу є висока ціна та великі розміри. Хоча слід врахувати, що Steam Deck – це не кишенькова консоль, а справжній міні-комп’ютер, тоді вартість не здається надто великою. Саме такі обставини змусили багатьох геймерів до купівлі цього геймерського обладнання.

Купити приставку Steam Deck: технічні параметри

Такий прилад – новітнє обладнання, аналогів якого немає на цифровому ринку. Разом із самою консоллю, власник отримає зарядний пристрій, чохол, інструкцію та гарантійний талон. Захисний кейс з оксамитовим покриттям надійно захистить прилад від будь-яких механічних пошкоджень.

Приставку наділили 7-дюймовим екраном з технологією IPS. Роздільна здатність дисплея склала 1280x800 пікселів. В базовій версії консолі розмір внутрішньої пам’яті дорівнює 64 ГБ, хоча є ще версії з 256 та 512 ГБ. Швидкість роботи грального пристрою забезпечує гібридний процесор AMD APU 0404, що має тактову частоту 2,8 ГГЦ.

Також швидкість обробки відеоінформації гарантує відеочіп RDNA, що оснащений 8 обчислювальними блоками. Оперативна пам’ять консолі складає 16 ГБ. Окрім того, активна система охолодження, що забезпечує нормальну температуру навіть при інтенсивному використанні в літній період.

Гральний прилад заряджається через блок живлення, що відрізняється потужність в 45 Вт. Повного заряду батареї вистачить на 8 годин автономної роботи в залежності від певної гри. Тобто, купити приставку Steam Deck варто, бо вона практично єдиний подібний варіант на ринку цифрових розваг. Саме в цьому полягає заслуга Valve в гральному світі.

Steam Deck в Україні: вердикт

Це дуже потужна кишенькова гральна консоль, котра поки що переважає конкурентів своїми особливостями. Вдало розташовані елементи керування забезпечують тільки позитив від процесу гри. Зручність захисного чохла також відіграє не останню роль та ергономічність приладу.

Але попри всі плюси, є декілька недоліків. До них належать вартість приставки, значні габарити та менша продуктивність у порівнянні з Nintendo Switch. Але про них геймери забувають, коли поринають в улюблені ігри разом зі Steam Deck в Україні. Саме тому, потрібно придивитись до такої гральної консолі. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...