• Головна
  • Завтра Львів попрощається із заблими захисником, - ФОТО
17:22, 13 серпня 2023 р.
Надійне джерело

Завтра Львів попрощається із заблими захисником, - ФОТО

Завтра Львів попрощається із заблими захисником, - ФОТО

У понеділок, 14 серпня, Львів попрощається з військовослужбовцем Миколою Шараварою, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це повідомила Львівська міська рада.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Довідково

Микола Шаравара («Веган») (28.05.1987-02.08.2023) Уродженець села Лапаївка Львівської області. Навчався у колишній Зимноводівській середній загальноосвітній школі. Також закінчив музичну школу за класом бандури. У 2000-му році вступив до «Пласту», входив до гуртка «Вовкулаки» 1-го куреня імені Короля Данила у Львові.

Здобув професію кондитера у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу. Згодом закінчив історичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка.

Протягом останнього періоду працював у ресторанній сфері, зокрема у закладах «Сушия», “Celentano” та “Fugazzeta”. Свій вільний час присвячував читанню літератури, особливо цікавився економічною історією. Майстерно грав у шахи, любив футбол та мандрівки на велосипеді. Та найбільшим захопленням Миколи Шаравари були походи в гори з сімʼєю.

Після початку повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на війну. Спершу боронив державу у складі 10-го окремого стрілецького батальйону, згодом – у лавах 116-ї окремої механізованої бригади 10-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України. У Миколи Шаравари залишилися донька, дружина, батьки та дві сестри.

Читайте також: Яка ситуація на фронті: зведення Генштабу 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#загинув_на_війні #смерть_захисника #загинув_у_бою_з_ворогом
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...