• Головна
  • Як львівʼяни можуть отримати субсидію: пояснення
14:39, 13 серпня 2023 р.
Надійне джерело

Як львівʼяни можуть отримати субсидію: пояснення

Як львівʼяни можуть отримати субсидію: пояснення

Житлову субсидію можуть отримати сім'ї, у яких плата за житлово-комунальні послуги більше визначеного для них обов’язкового платежу.

Платіж обчислюється індивідуально і залежить виключно від розміру середньомісячного сукупного доходу домогосподарства на одну особу. Крім матеріального ще додатково аналізуватимуть майновий стан. Про це повідомляє Львівська ОВА.

Зазначимо, що цього літа Уряд спростив критерії отримання субсидії для багатодітних, прийомних сімей, сімей, де є особи з інвалідністю. Для українців, житло яких в зоні активних бойових дій чи під окупацією, механізм нарахування та виплат житлових субсидій й пільг на оплату комуналки подовжили на рік.

Як розрахувати розмір платежу та субсидії? Наприклад, для сім’ї, що складається з 4-х осіб (чоловік, дружини та двоє дітей):

розмір плати за житлово-комунальні послуги, виходячи із соціальних норм та соціальних нормативів користування послугами – 3500 грн чоловік та дружина працюють, їхній місячний дохід – 15 000 грн базовий коефіцієнт – 2 базова норма плати за послуги – 15 прожитковий мінімум з 1.01.2023р. – 2589 грн.

Читайте також: Козицький розповів про важливі події в області за добу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#судсидія #судбсидія_у_львові #субсидія_для_львівян
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...