• Головна
  • Отруїлися небезпечним газом: біля Львова загинули четверо людей
10:36, 10 серпня 2023 р.

Отруїлися небезпечним газом: біля Львова загинули четверо людей

Отруїлися небезпечним газом: біля Львова загинули четверо людей

У Львівському районі четверо людей отруїлись газами, які накопичились в підвалі.

Як повідомили у пресслужбі ДСНС у Львівській області, 9 серпня о 19:45 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в с. Повітно, Львівського району в підвальному приміщенні двохповерхового житлового будинку, попередньо отруїлись невідомими речовинами четверо осіб.

Рятувальники прибувши до місця події з’ясували, що четверо людей зайшли в підвальне приміщення будинку, де зберігалась картопля. Люди ймовірно втратили свідомість через вдихання небезпечних газів.

Пожежно-рятувальним відділенням в засобах індивідуального захисту органів дихання, проводились роботи по витягуванню тіл з підвалу також проводилась розвідка першого, другого поверхів житлового будинку та горища, перекриття газового вентиля, забезпечення освітлення та обгородження місця події. Така висока концентрація газів ймовірно могла виникнути через процес гниття картоплі, яка була в підвальному приміщенні.

Під час розкладу органічних матеріалів, таких як картопля, виникають різні хімічні реакції, які можуть виділяти небезпечні гази. На жаль, внаслідок отруєння, загинули четверо людей - жінка 1956 року народження та чоловіки 1952, 1978 та 1971 років народження. Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

Читайте також: На Львівщині побудують три житлові комплекси для переселенців

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#загинули_люди #підвал #смерть_людей
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...