• Головна
  • На Львівщині викрили лікаря, який видавав фальшиві довідки ухилянтам
14:24, 1 серпня 2023 р.
Надійне джерело

На Львівщині викрили лікаря, який видавав фальшиві довідки ухилянтам

На Львівщині викрили лікаря, який видавав фальшиві довідки ухилянтам

На Золочівщині поліцейські повідомили про підозру медику, який незаконно видавав довідки та лікарняні  військовозобов’язаним.

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

За скоєну йому загрожує до шести років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Зловмисника, 76-річного завідувача відділення однієї з лікареньу Золочівському районі, викрили слідчі Золочівського районного відділу поліції спільно із співробітниками Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області за процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури

Як встановили правоохоронці, лікар неодноразово підробляв та видававнеправдиві документи стосовно перебуваннявійськовозобов’язаних на стаціонарному лікуванні у медзакладі, а також вносив до автоматизованої системи неправдиву інформацію про їхню тимчасову непрацездатність.

Слідчі повідомили медику про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України, а також ч.1 та ч.3 ст.362 (Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей,- позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Уникнути мобілізації за $2000: на Львівщині затримали службовця військкомату, - ФОТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #бізнес_на_ухилянтах #довідки_для_ухилянтів #поліція_Львівщини #фальшиві_медичні_довідки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...