• Головна
  • Завтра Львів прощатиметься з Героєм, - ФОТО
18:11, 26 липня 2023 р.
Надійне джерело

Завтра Львів прощатиметься з Героєм, - ФОТО

Завтра Львів прощатиметься з Героєм, - ФОТО

У четвер, 27 липня, Львів попрощається з Героєм Максимом Шульгою, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Максим Шульга

(31.03.1979-23.01.2023) Львівʼянин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №77 міста Львова з поглибленим вивченням економіки та управлінської діяльності. Закінчив колишній Військовий-інженерний інститут при Подільському державному аграрно-технічному університеті за спеціальністю «інженер-сапер».

У 2001-2002 роках проходив службу у лавах тогочасних внутрішніх військ МВС України, був командиром інженерно-технічного взводу окремої інженерно-саперної роти.

Протягом останніх років займався приватним підприємництвом в Італії. Любив життя у всіх його проявах, захоплювався спортом, дайвінгом, риболовлею та гірським туризмом. Володів винятковим почуттям гумору.

У перший день повномасштабного вторгнення рф добровольцем пішов на війну. Виконував бойові завдання у лавах 2-ї окремої Галицької бригади Західного оперативно-територіальної обʼєднання Національної гвардії України. Він казав: «Якщо ворога не зупинити на рубежах вторгнення, він прийде в кожен куточок України. Хто, як не ми, захистимо наші сімʼї і нашу країну».

У Героя залишилися мама, дружина, двоє дітей, сестра та брат.

Читайте також: Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на ранок 26 липня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання_з_героєм #львів_прощання_з_героєм #новини_львів #львів_попрощається_з_героєм #новини_Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...