• Головна
  • Сайт лендінг: функції, розробка та переваги
Новини компаній
11:01, 24 липня 2023 р.

Сайт лендінг: функції, розробка та переваги

Новини компаній

Бізнес не може існувати без грамотно створеного сайту, що постійно просувається. Одним з найпоширеніших типів сайту є сайт лендінг. У перекладі з англійської це «сторінка приземлення» – landing page. Недосвідченому користувачеві може здатися, що створення сайтів лендингів не таке вже й складне завдання, проте тут є свої нюанси.

Сайт лендінг: функції, розробка та переваги, фото-1

Лендінг створюється з метою збільшення охоплення ЦА, залучення потенційних клієнтів. Це інструмент інтернет-маркетингу, що сприяє ефективному розвитку бізнесу та його просуванню.

Функції лендингів

Основні функції лендингів такі.

  • Привернення уваги читача, спонукання залишитися на сайті, вивчити інформацію та зробити певні цільові дії. Як варіант – зробити покупку чи залишити контакти.
  • Інформування: лендинг містить логічну та лаконічну інформацію про послугу, продукт, товар. Ці дані дозволяють відвідувачеві вирішити питання щодо подальшої співпраці. Усі елементи сайту, включаючи текстові матеріали, відгуки та коментарі, графіка, відеоматеріали мають бути представлені максимально інформативно, щоб вони викликали у гостей довіру.
  • Примушування до дії, чіткий заклик. Наприклад, гостю пропонується підписатися на розсилку, купити товар, зробити іншу цільову дію.

Переваги лендингів

Сайт лендінг може допомогти розкрутити та просувати бізнес. Розглянемо, чим він корисний.

  • Забезпечення високої конверсії. Лендінги орієнтовані на збільшення цільової аудиторії. Їх структура – максимально спрощена, а елементи контенту розміщені відповідно до заздалегідь розробленої стратегії. Навіть випадковий відвідувач може стати постійним клієнтом компанії.
  • Швидке створення та запуск сайту порівняно з іншими типами веб-ресурсів. Бізнесмени моментально реагують на ринкові зміни, запускаючи вигідні рекламні акції та компанії.
  • Вузький напрямок, що дозволяє виділити певну аудиторію, зробивши фокус на продукті чи послугах. Це ефективний інструмент для залучення потенційних клієнтів.

Переваги лендингу такі:

  • простота розробки;
  • контроль інформації, яка надається читачеві;
  • відсутність інформаційного навантаження.

Для розробки лендингу краще звернутися до професійної веб-студії: замовнику забезпечується індивідуальний підхід, всі завдання вирішуються комплексно, співробітники мають великий досвід у створенні лендингів. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...