Новини компаній
14:30, 17 липня 2023 р.

Коноплярство та його нагороди

Новини компаній

Коноплі мають давню історію з людською цивілізацією. Її традиційно вирощували виключно, як продукт багатий на клітковину, або як джерело волокна. Рослини конопель потрапили до Північної Америки приблизно на початку 1600 років. Вони відігравали головну роль у сільському господарстві та культивувалися на той час по всіх континентах.

Колись лише в окрузі Ланкастер було нараховано понад 100 водяних млинів для перероблювання конопляного волокна. Існувало безліч заводів з виготовлення конопляної олії, яка використовувалася не тільки в харчовій промисловості, а й у виробництві фарби, чорнила, лаку та лампової олії.

Політика, що впливає на ринок промислової коноплі

З 1937 року в США канабіс є наркотиком, регульованим на федеральному рівні відповідно до закону про контрольовані речовини, регульованим агентством боротьби з наркотиками. Різниця між використанням конопель у медичних, рекреаційних та промислових цілях була проведена лише нещодавно, коли було прийнято статтю 7606 закону про сільське господарство 2014 року «Законопроєкт про фермерські господарства».

Ця стаття відкрила законний шлях для вирощування промислової коноплі за трьох обмежених обставин:

  • Дослідниками у вищих навчальних закладах;

  • Державними департаментами сільського господарства чи фермерами;

  • Участь у дослідницькій програмі.

У 2016 році УБН, Міністерство сільського господарства США та Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів випустили спільну заяву з докладним описом рекомендацій щодо вирощування технічних конопель у рамках санкціонованих державою дослідницьких програм.

У цих правилах йдеться, що коноплі можуть продаватися тільки в штатах з пілотними програмами, рослини та насіння можуть перетинати кордони тільки в рамках дозволених державних дослідницьких програм, а насіння може ввозитися лише зареєстрованим особам.

Винагорода для кращих коноплярів 21 століття

У країнах з легалайзом щорічно проходять ярмарки та фестивалі, де нагороджують найкращих коноплярів за їхню наполегливу працю. Обирають переможців серед нових сортів канабісу в номінаціях: 

  • Найкраща сатива;

  • Потужний гібрид;

  • Найврожайніший сорт;

  • Та інших.

На цей захід, як правило, з'їжджаються маса відвідувачів, які можуть взяти участь у змаганнях та взяти додому безліч незабутніх сувенірів.

В Україні також можна придбати нагороду майстру коноплярства на подарунок другові або як креативний сувенір.

Коноплярство та його нагороди, фото-1

Це перший в Україні нагрудний нагородний знак “МАЙСТРУ КОНОПЛЯРСТВА”, який виготовлений із благородного металу 925 проби (понад 10 грамів)!. 

Аналогічний алюмінієвому знаку «Майстер коноплярства» часів СРСР. Ексклюзивна ручна робота, що реалізується в різних варіантах, а саме:

  • Без документа;

  • З документом без номера;

  • З документом із номером;

  • З документом та замовленим індивідуальним спецномером;

Легко кріпиться на будь-якому виді одягу завдяки цанга метелику. Встигніть замовити креативний сувенір в інтернет-магазині Coffeeshop.ua® та порадувати себе або своїх близьких!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...