• Головна
  • Що треба для реєстрації компанії в Європі?
Новини компаній
13:00, 12 липня 2023 р.

Що треба для реєстрації компанії в Європі?

Новини компаній
Що треба для реєстрації компанії в Європі?, фото-1

Зараз українські підприємці виводять власний бізнес за межі країни, обираючи Європейський Союз. Це вигідно, оскільки значно збільшує цільову аудиторію. Проте при цьому варто зазначити, що процес дуже складний. Треба знати всі тонкощі не тільки рідного, але і європейського законодавства, розібратися в податках, банківській системі, деклараціях та іншому. Якщо немає відповідної освіти та знання мови, то оптимально звернутися до експерта.

Можна записатися на консультацію до юриста, який знається на реєстрації компаній в Європі https://lawrange.net/uk/services/reiestraciya-kompanii-v-ievropi/. Експерт детально розповість, як вивести бізнес на новий рівень, як працювати в іншій країні, отримати правове, бухгалтерське обслуговування.

Особливості відкриття компанії в Європі

У всіх країн ЄС є власні організаційно-правові форми. Однак найбільшою популярністю користуються компанії з обмеженою відповідальністю. Скорочено їх ще називають КОВ. Це аналог українського ТОВ. Для реєстрації потрібно звертатися в місцеві корпоративні реєстри, отримати пакет документів, в якому є ще й спеціальний ідентифікаційний код нової організації. Для цього потрібні навички й знання.

Юридична фірма https://lawrange.net/uk/golovna/ з гарною репутацією – це запорука безпеки. Обираючи спеціаліста, варто дізнатися про його досвід, рівень кваліфікації, можливості, оскільки бізнес – питання складне.

Що треба для реєстрації компанії в Європі?, фото-2

Процес реєстрації

Потрібно зібрати стандартний пакет документів. Проте тут важливо сказати, що країни ЄС складають самостійний список цінних паперів, тому перелічені далі варіанти можуть індивідуально відрізнятися, тож краще одразу звернутися до експерта із запитом.

Потрібно надати такі можливі документи:

  • рішення про заснування компанії;
  • статут;
  • реєстраційну форму.

Додатково краще підготувати положення про діяльність організації, виписки про капітал, інформацію про власника. В середньому на реєстрацію витрачають від двох тижнів і це з урахуванням, що весь необхідний пакет документів вже є.

Варто зазначити, що більшість європейських країн вимагає, щоб людина особисто зверталася в місцеві органи для реєстрації або підписувала документи в нотаріусів, які там теж розташовані. Можна зробити офіційне доручення, й тоді юрист представлятиме інтереси клієнта. Деякі фірми взагалі дозволяють реєструвати фірму віддалено, якщо є цифровий підпис. Тож найкращий варіант – консультація зі спеціалістом. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...