• Головна
  • Неподалік Львова запрацювала ще одна поліцейська станція
17:13, 11 липня 2023 р.
Надійне джерело

Неподалік Львова запрацювала ще одна поліцейська станція

Неподалік Львова запрацювала ще одна поліцейська станція

У Львівському районі запрацювала ще одна поліцейська станція.

Про це повідомляє Національна поліція Львівської області.

Нова поліцейська станція розташована у селі Оброшино на проспекті Вольського, 16. Обов’язки поліцейського офіцера громади виконуватиме капітан поліції Микола Луків, який пройшов відбір та спеціальне навчання.

Це вже 31 поліцейська станція, відкрита в рамках цієї ініціативи на Львівщині. Головними завданнями поліцейських офіцерів громад є забезпечення правопорядку на ввіреній території, протидія та запобігання вчиненню правопорушень, превентивна робота, забезпечення безпеки дорожнього руху тощо. Поліцейські забезпечені службовим транспортом, зброєю, засобами зв’язку та всім необхідним для несення служби. Поліцейський офіцер проживатиме на території громади та буде доступними для громадян цілодобово. Оцінювати його діяльність будуть самі мешканці.

Нагадаємо, що проєкт «Поліцейський офіцер громади» реалізується Головним управлінням Національної поліції у Львівській області спільно з територіальними громадами, з якими підписано відповідні меморандуми про співпрацю, для створення безпечного середовища для кожного мешканця Львівщини. Загалом, до проєкту «Поліцейський офіцер громади» уже доєднались 41 територіальна громада. У 36 з них вже несуть службу 68 поліцейських офіцерів громад.

Читайте також: На Львівщині за добу сталося 20 ДТП: є загиблий

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#поліцейська_станція #поліція_львів #поліція_львівщини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...