• Головна
  • Під час ракетної атаки у Львові були зачинені 10 укриттів – поліція
15:25, 6 липня 2023 р.
Надійне джерело

Під час ракетної атаки у Львові були зачинені 10 укриттів – поліція

Ілюстративне фото.

Ілюстративне фото.

Сьогодні, 6 липня, під час нічного обстрілу до поліції надійшла інформація про щонайменше 10 зачинених укриттів у місті Львові.

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

За цим фактом правоохоронці відразу відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу УкраїниСанкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до двох років або позбавлення волі на той самий строк.

Крім того, відкрито ще одне кримінальне провадження за ч.1 ст.367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Тривають досудові розслідування. Поліцейські встановлюють особи відповідальних за надання доступу до укриттів, а також за утримання та належний їх стан.

Поліцейські Львівщини вкотре завертаються до громадян: в разі, якщо відсутній доступ до захисних споруд цивільного захисту під час сигналу «Повітряна тривога», негайно повідомляйте до поліції на оперативну лінію 102.

Як повідомлялося, ДСНС показала наслідки удару по Львову. Військові повідомили, що Львів був атакований "Калібрами", знищено 7 з 10 ракет. Раніше президент Володимир Зеленський прокоментував наслідки обстрілу Львова.

Читайте також: У Львові ракета влучила у житловий будинок. Є загиблі та постраждалі, - ВІДЕО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #ракетна_атака_Львова #укриття_Львів #зачинені_укриття_у_Львові #поліція_Львівщини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...