• Головна
  • Відомого «ревізора » запрошують до Львова (ФОТО)
16:46, 12 серпня 2013 р.

Відомого «ревізора » запрошують до Львова (ФОТО)

Майже щодня відома телеведуча Ольга Фреймут отримує десятки запрошень у різні куточки України для того, щоб перевірити заклади громадського харчування та готельно-відпочинкові комплекси. Чекають на «ревізорку » і у Львові.

У офіційній групі «Ревізора» львів’яни радять відомій телеведучій Олі Фреймут завітати у ресторани, готелі та заклади громадського харчування, щоб згодом на екранах телевізорів побачити чи достойні обрані заклади їхньої уваги.

Жителі Львівщини  перелічили декілька закладів харчування, які ймовірно у майбутньому зможе  відвідати «Новий канал».

Наразі немає жодної офіційної інформації про перебування «Ревізора» у Львові і навіть дати запланованого приїзду, хоча львів’яни цього дуже прагнуть.

Львів’янка Ольга Котченко на сайті дуже рекомендувала програмі  "Ревізор" перевірити львівський арт-готель «Пальма», що на вулиці Богданівській 44. На її думку сервіс там не відповідає ціновій політиці.

А ще одна львів’янка пані Олена попросила у Ольги Фреймут  здійснювати « ревізію» не лише у готельно-ресторанному господарстві.

«Прагну, щоб ви якось завітали до кухні, спальні чи туалету в дитячому садочку. Це думаю цікавить всіх молодих мам. Хоча шанси, що Ви туди потрапите мінімальні, та все ж було б дуже цікаво.» - зауважила жителька Львова.

1_14

 

88756

 

88773

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...