• Головна
  • Благодійний велопрокат Львова працює уже місяць(ФОТО)
16:39, 12 серпня 2013 р.

Благодійний велопрокат Львова працює уже місяць(ФОТО)

Вже майже місяць у Львові діє унікальний прокат велосипедів, в рамках якого відбувається збір коштів на підтримку дитячого реабілітаційного центру «Джерело». Щоб скористатись велопрокатом та взяти участь у благодійній акції достатньо відправити SMS та зареєструватися в пункті прокату.

Кошти, зібрані під час роботи велопрокату, організатори передадуть на потреби дитячого навчально-реабілітаційного центру «Джерело», якому цього року – 20 років, як і мобільному зв’язку в Україні.

2

 

«Нам надзвичайно приємно брати участь в такій важливі для нас події, коли збираються кошти для центру «Джерело», який святкує цього року своє двадцятиріччя. Ми раді, що нам хочуть допомогти. Основна місія нашого центру навчити дитину, створити для неї сприятливі умови, щоб вона себе максимально соціально адаптувала і знайшла себе в житті», - розповів Мирослав Николаєв, директор навчально-реабілітаційного центру "Джерело".

Взяти велосипед на прокат та одразу долучитися до пожертви можна на проспекті Свободи, 14, (біля пам’ятника Т. Г. Шевченку), вулиці Руській, 9, (стоянки «Чудобусу» на Підвальній), а також на площі Ринок, 1 та 2. За цими адресами встановили благодійні велопрокати.

3

 

Довідка 032.ua

Як користуватися велопрокатом:

Надіслати безкоштовне SMS за номером 2510 (тільки у м. Львові для абонентів МТС):

х1 – бронювання на 1 годину (5 грн.)

х2 – бронювання на 2 години (8 грн.)

х3 – бронювання на 3 години (10 грн.)

х – номер пункту прокату, з якого Ви замовляєте послугу. Номер можна дізнатися на інформаційному стенді біля прокату.

Тарифи  зазначено у гривнях з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ.

1

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...