• Головна
  • Melovin, Даша Майорова та Даша Кубік у дубляжі анімаційної пригоди «Кракен-дівча на ім’я Рубі»
Новини компаній
15:00, 26 червня 2023 р.

Melovin, Даша Майорова та Даша Кубік у дубляжі анімаційної пригоди «Кракен-дівча на ім’я Рубі»

Новини компаній

Творці «Шрека» та «Кота у чоботях» представляють нову анімаційну історію «Кракен-дівча на ім’я Рубі» та цього літа запрошують поринути у неймовірну пригоду! Сором’язлива, мила та дещо незграбна Рубі, як і всі підлітки її світу, намагається жити звичайним життям, але здебільшого почувається абсолютно невидимою серед однолітків. Та все змінюється, коли вона дізнається, що належить до королівського роду міфічних морських кракенів.

Разом з новими героями у мандрівку вирушають й українські зірки дубляжу український співак Melovin, блогерки Даша Майорова та Даша Кубік.

У самобутнього Тревіна перевтілився Melovin. Тревін яскравий, оригінальний, він не боїться виділятися з натовпу та понад усе цінує друзів.

«Я коли почув про свого героя навіть не роздумував! Мені так подобається, що у мультиках зараз підіймається тема різномаїття і прийняття. Тепер і персонажі анможуть бути ексцентричними і з таким от характером, як Тревін! Тонування і дубляж - тепер для мене не менш кайфова робота, аніж музика. Мрію про нову подібну співпрацю!» - коментує співак.

Харизматичну Марґо здублювала не менш харизматична блогерка Даша Кубік. Свою першу роль у дубляжі дівчина сприйняла з неабияким ентузіазмом: «Це так круто, намагатись перевтілитись в іншого героя та наче прожити разом із ним маленьке життя. Для мене це неймовірний досвід, адже це мій дебют. Ми з Марґо зійшлися по духу з перших секунд. Було комфортно в її образі, чимось ми з героїнею схожі, але, якшо чесно, то мені є чого в неї повчитись».

У Блісс перевтілилась співачка та блогерка Даша Майорова. Для дівчини роль також стала дебютом. «Ми з Блісс дуже схожі — вона, як і я, людина насторою: може бути надзвичайно спокійною або навпаки неймовірно енергійною. Дублювати анімаційну героїню — це фантастичний досвід. Ти переймаєшся її історією, хвилюєшся за кожен успіх чи невдачу. Взагалі для мене дубляж — це мрія, про яку навіть думати не могла. Тож усіх запрошую в кіно та з нетерпінням чекатиму на відгук».

Дивіться у кінотеатрах з 29 червня!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...