• Головна
  • Львів’ян запрошують долучатись до шостого благодійного велопробігу з Арсеном Мірзояном
18:04, 22 червня 2023 р.
Надійне джерело

Львів’ян запрошують долучатись до шостого благодійного велопробігу з Арсеном Мірзояном

Фото - ЛМР

Фото - ЛМР

Арсен Мірзоян долучиться до благодійного велопробігу у Львові. 

Цієї неділі, 25 червня, у Львові вшосте відбудеться велопробіг "Кручу педалі, щоб вони жили", який має на меті зібрати кошти для дитячого медичного центру.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

«Кручу педалі, щоб вони жили» – благодійний велопробіг, який щороку відбувається у Львові. Ініціатори заходу – співак Арсен Мірзоян та Благодійний фонд «Запорука». За 6 років захід став великим родинним святом для тисячі львів’ян та гостей міста. Учасники спілкуються, влаштовують фото- та автограф-сесії із Арсеном Мірзояном та вирушають на велосипедах середмістям Львова.

Мета велопробігу 2023 року – зібрати щонайменше 500 тисяч гривень на реконструкцію та облаштування зони прийому важких пацієнтів в Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі у Львові.

Велопробіги з Арсеном Мірзояном у попередні роки зібрали близько мільйона гривень. Завдяки учасникам велопробігів, було відремонтовано 6 палат відділення гематології та інтенсивної хімієтерапії, 3 кімнати Кабінету функціональної діагностики лікарні та придбано 5 інфузоматів для онкохворих дітей.

Щоб взяти участь у велопробізі, потрібно купити квиток, (іншими словами – сплатити реєстраційний внесок(від 300 грн). Кожен квиток – внесок на мету велопробігу.

Старт велопробігу – 25 червня о 12:00 на площі Ринок (біля Пасажу Андреоллі)

О 10:30 почнеться реєстрація та видача стартових номерів. Об 11:50 – спортивна розминка.

Маршрут велопробігу "Кручу педалі, щоб вони жили": пл. Ринок - вул. Памви Беринди - просп. Свободи - пл. Різні - просп. Чорновола - вул. Липинського - вул. Хмельницького - вул. Липинського - просп. Чорновола - просп. Свободи - вул. Памви Беринди - пл. Ринок.

Читайте також: Через благодійні перегони у Львові зі змінами курсуватимуть 23 автобусних маршрути: перелік

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#благодійний_велопробіг_львів #арсен_мірзоян_львів #велоперегони_у_львові #львів_благодійний #новини_львів #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...