• Головна
  • Стало відомо, чи постраждали житлові будинки у Львові під час обстрілу дронами
14:29, 21 червня 2023 р.
Надійне джерело

Стало відомо, чи постраждали житлові будинки у Львові під час обстрілу дронами

Фото - з відкритого доступу

Фото - з відкритого доступу

У Львові було три влучання ворожими дронами. 

У ніч на 20 червня росія атакувала іранськими дронами-камікадзе Львів. Відомо про три влучання в об'єкт критичної інфраструктури. Будівля та припарковані авто біля неї постраждали. На щастя, ніхто з людей не був поранений. 

Мер Львова Андрій Садовий розповів, що на об'єкті, куди потрапив дрон, є незначні руйнування. На місце події одразу прибули усі відповідні служби, наслідки ворожого обстрілу ліквідували.

"Цієї ночі дрони атакували Львів та область. Маємо влучання в обʼєкт критичної інфраструктури. Пожежники, ДСНС та комунальники працюють на місці. Жертв немає. Більше інформації, на жаль, поки дати не можемо. Прошу не повідомляти та не публікувати фото/відео з місця загорання", - повідомив Андрій Садовий. 

Про ранкову атаку росії розповів і голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький. За його словами, внаслідок обстрілу пошкоджене перекриття між поверхнями, вибиті вікна. На місці події була пожежа. 

"Жертв чи постраждалих немає. Була пожежа. Дякую за роботу нашим захисникам протиповітряної оборони. Якби не вони, масштабні біди були б значно більші. Дякую фахівцям ДСНС, які працюють над ліквідацією загоряння", - додав очільник області. 

Водночас під час брифінгу в Медіацентрі Україна заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик розповів, що жоден житловий будинок, що був розташований поруч, не постраждав. 

Сам об'єкт критичної інфраструктури має значні пошкодження. Там вибиті вікна, двері, частково пошкоджені міжповерхневі перекриття та автомобілі, що були припарковані поруч. 

"На щастя, жодних потерпілих, поранених, тільки було пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури: вибиті вікна, пошкодженні частково міжповерхові перекриття, а також транспортні засоби, які були припарковані поруч. Зайнялася пожежа на одному із поверхів, але служба ДСНС швидко її ліквідувала", - підсумував Годик.

Наразі місто оцінює збитки та напрацьовує способи відновлення об'єкта. 

Читайте також: Козицький повідомив деталі атаки Львова "Шахедами", - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#атака_дронами_львів #львів_атакували_дронами #дрони_у_львові #новини_львів #новини_львова #ранкова_атака_на_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...