• Головна
  • Добрі справи – солодкі справи! Благодійність у Моршині!
Новини компаній
13:12, 21 червня 2023 р.

Добрі справи – солодкі справи! Благодійність у Моршині!

Новини компаній

ТМ Біла Береза - Благодійність у Моршині

Благодійність – це те що робить нас людьми, особливо в тяжкі часи. Коли більшість людей опиняється в складних умовах, відчуває біль та страх, благодійні організації можуть стати надією та допомогою. На жаль, внаслідок війни в Україні, багато людей були змушені попрощатися зі звичним життям, рятувати себе та своїх рідних, покинути свої домівки та переїхати до більш безпечних міст нашої країни.

Одна із чудових благодійних організацій – це “ЯМаріуполь”. Як відомо, Маріуполь – це місто, що стало свідком жахливих подій та було зруйноване війною. Тож, благодійний фонд “ЯМаріуполь” допомагає жителям Маріуполя, займається питанням житла для переселенців, організовує медичну та психологічну допомогу, влаштовує людей на роботу, організовує заходи та заняття для дітей та дорослих.

Для багатьох дітей, що пережили жахіття війни, невеликі свята та радісні події можуть стати справжньою втіхою. В одному з таких благодійному заході, торгова марка “Біла Береза” вирішила взяти участь.

Торгова марка “Біла Береза” виготовляє якісне морозиво, що створене з натуральних компонентів, а саме: молоко, вершкове масло, цукор. Однією з головних особливостей морозива торгової марки “Біла Береза” є її натуральність. Морозиво не містить штучних барвників, консервантів, ароматизаторів, що робить його насиченим та смачним.

Мабуть, знають всі, що морозиво - це символ дитинства та безтурботності. Приємне відчуття, яке дає наше улюблене морозиво, може перенести вас у світ, де все квітуче та щасливе. Торгова марка “Біла Береза” хоче нагадати, що життя для усіх українців ще обов’язково буде щасливим та сповненим радості та любові.

Саме тому цього літа компанія братиме участь у благодійних акціях фонду «ЯМаріуполь». І вже 14 червня в місті Моршин відбувся захід для дітей та дорослих, що постраждали від війни. Всі діти та дорослі були приємно вражені, коли їх пригощали смачним та корисним морозивом. Ми впевнені, що незабаром, ми зустрінемось з дітьми та дорослими вже в їх рідному місті та будемо згадувати наші спільні моменти.

Така благодійна акція стала для торгової марки “Біла Береза” важливою частиною всієї діяльності. Ми побачили, як люди України проявляють доброту та любов до всіх, хто потребує її. Звісно, морозиво не може вирішити всі проблеми, але воно може принести трохи радості та щастя в життя тих, хто пройшов через війну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Біла Береза
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...