• Головна
  • Чоловік з Краматорська на Львівщині викрав з будинку 50 тисяч гривень, - ФОТО
13:19, 20 червня 2023 р.
Надійне джерело

Чоловік з Краматорська на Львівщині викрав з будинку 50 тисяч гривень, - ФОТО

Чоловік з Краматорська на Львівщині викрав з будинку 50 тисяч гривень, - ФОТО

23-річний мешканець міста Краматорськ, який тимчасово проживає на Львівщині, викрав з будинку місцевої мешканки грошові кошти, після чого сховався у новобудові неподалік місця скоєння злочину.

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

19 червня, близько  11.30, до поліції звернулася мешканка одного з сіл Стрийського району, яка повідомила, що невідомі викрали гроші з її будинку.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники відділення поліції №2 Стрийського районного управління поліції. Як встановили правоохоронці, невідома особа проникла в  будинок потерпілої та викрала грошові кошти у сумі 53 тисячі гривень та 200 доларів США.

Провівши оперативно-розшукові заходи, вже невдовзі оперативники кримінальної поліції  виявили зловмисника, причетного до крадіжки, на території новобудови неподалік місця скоєння злочину, де він переховувався. Речові докази у нього вилучено.

Зловмисник, 23-річний житель міста Краматорськ, який тимчасово проживає на Львівщині, затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: Продавала психотропи у Стрию – на Львівщині арештували наркозбувачку, - ФОТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #крадіжка_з_дому #поліція_Львівщини #затримано_крадія #переселенця_спіймали_на_крадіжці
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...