• Головна
  • Під час реконструкції вулиці Миколайчука будуть демонтовувати МАФи
09:02, 14 червня 2023 р.
Надійне джерело

Під час реконструкції вулиці Миколайчука будуть демонтовувати МАФи

Реконструкція вулиці Миколайчука у Львові. Фото - ЛМР

Реконструкція вулиці Миколайчука у Львові. Фото - ЛМР

Власники МАФів повинні демонтувати їх самостійно. 

14 червня виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення «Про усунення перешкод для реконструкції вул. І. Миколайчука (від вул. Полтв’яної до перетину вулиці проектованої 1 з вул. І. Миколайчука-проектованою 2)». Власники МАФів мають провести демонтаж споруд протягом 30 днів.

Про це повідомили у пресслужбі ЛМР. 

Демонтуватимуть МАФи, які заважатимуть будівництву трамвайної колії. Також під демонтаж потрапляють тимчасові споруди, які не мають чинних документів на ведення діяльності. 

На вулиці Миколайчука будуть демонтувати встановлені тимчасові споруди на вул. І. Миколайчука – вул. Полтв’яній, вул. Промисловій (кінцева зупинка трамвая № 6), вул. І. Миколайчука, 9, вул. Миколайчука, 12 та низку МАФів на вул. Миколайчука, 8-А.

Демонтаж тимчасових споруд власники повинні здійснити протягом 30 календарних днів. У разі нездійснення демонтажу, його проведе комунальне підприємство "Адміністративно-технічне управління" спільно з Шевченківською районною адміністрацією.

Нагадаємо, у вересні розпочнеться реалізація одного з наймасштабніших за останні роки проєктів – реконструкція вул. Миколайчука з будівництвом трамвайної колії. Зараз на фінальній стадії ескізний проєкт першого етапу реконструкції (від перехрестя вул. Мазепи-Миколайчука до перехрестя з вул. П. Орлика), а в найближчі дні розпочнеться підготовка ділянки робіт.

Проєкт реконструкції вул. Миколайчука передбачає реконструкцію дороги, протяжністю 2,6 км, із прокладенням трамвайної колії, щоб з’єднати центральну частину міста з Шевченківським районом, а саме з лікарнями.

На цей рік планують реалізацію першого етапу – це буде реконструкція ділянки, протяжністю приблизно 300-350 м, від перехрестя вул. Миколайчука-Мазепи до перехрестя з вул. П. Орлика.

Читайте також: Як перевіряють безготівкову оплату проїзду у Львові – роз'яснення ЛМР, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#реконструкція_вулиці_львів #реконструкція_вулиці_у_львові #львів_реконструкція_вулиці #новини_львів #вулиця_миколайчука_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...