• Головна
  • VPS-хостинг: особливості та замовлення послуги
Новини компаній
10:00, 29 травня 2023 р.

VPS-хостинг: особливості та замовлення послуги

Новини компаній

Сьогодні провайдери хостингу пропонують одну з найпопулярніших послуг – хостинг VPS. Англійська абревіатура VPS розшифровується як «Virtual Private Server»: цей віртуальний сервер виконує завдання зберігання вебсайтів, додатків, їх запуск. Фактично, віртуальний сервер імітує за своїми функціями апаратний пункт. VPS-сервер надає цілий комплекс необхідних ресурсів для роботи сайту: процесор, оперативку, жорсткий диск, мережеве підключення. 

Важливою особливістю VPS хостингу є наявність власної операційної системи для віртуальних серверів. Віртуальні сервери, які функціонують на одному фізичному, відокремлені один від одного. Для потенційного клієнта це гарантує 100% безпеку та максимальний ступінь захисту. Користувач зможе виділяти ресурси сервера VPS, використовувати гнучкі налаштування. 

Які задачі вирішує ВПС-хостинг

Розглянемо навіщо потрібний хостинг VPS. Він вирішує цілий перелік завдань, дозволяючи продуктивно запускати сайти, вебдодатки, ефективно підтримувати їх функціонування. Серед них – наступні:

  1. Забезпечення сайту з високою відвідуваністю та його підтримка. Фактично, це базова функція, для якої використовується хостинг VPS. Хостинги класичного типу, загальнороздільні, не забезпечують такої продуктивності. Якщо сайт відвідує безліч гостей, його робота сповільнюється, вебресурс може навіть зависнути або стати недоступним. 

  2. Формування інфраструктури для роботи бекенда додатків веб та мобільних. Також може використовуватися як базова платформа для створення онлайн додатків, які використовують хмарні сервіси: аналітика, бази даних тощо.

  3. Запуск сайтів на Linux, їх підтримка. Ця операційна система призначається для безпечного здійснення варіативних завдань та відрізняється гарною продуктивністю. Щоб веб-сайти коректно працювали на серверах з ОС Linux потрібно використовувати VPS-хостинг. 

Переваги хостингу VPS, замовлення послуги 

З усього перерахованого стає зрозумілим: хостинг VPS має безліч переваг. Розглянемо їх детальніше. 

  1. Ім'я домену, наявність виділеного IP. Сервери VPS хостингу мають унікальний домен, власну IP-адресу. Це робить роботу сайту продуктивнішою, забезпечуючи замовнику безпечне ведення бізнес-процесів. 

  2. Повний контроль над середовищем виконання, що відрізняє хостинг VPS від класичних загальнороздільних хостингів. Можливість отримати окремий сервер підвищує рівень конфіденційності, обмежує доступ третіх осіб до персональної інформації. 

  3. Власникам вітчизняного бізнесу  рекомендуємо купити VPS хостинг в Україні. Це подарує цілий список переваг. 

  4. Хостинг VPS забезпечує швидкісне завантаження та якісну роботу сайту, підвищуючи продуктивність вебдодатків тощо. Хостинг-провайдери, які працюють в Україні, пропонують сервіс за доступними цінами. 

  5. Якщо порівнювати український хостинг із європейським, то ціновий діапазон значно нижчий. Оскільки сайт доведеться розкручувати, виводити в ТОП, варто подумати про довгострокові переваги у зв'язку з економією на хостингу. 

  6. Конфіденційність, надійність та безпека обробки даних та їх зберіганні. Це одна з головних переваг: охочі купити або взяти в оренду сервер VPS бажають мати гарантований захист від хакерських атак, фішингу.

Як обрати вітчизняного хостера?

Як вибрати хорошого хостера в Україні? Рекомендуємо звернути увагу на такі фактори. 

  1. Наявність техпідтримки 24/7, забезпечення стабільної роботи хостингу. 

  2. Можливість створювати резервні копії даних, що захищає важливу інформацію та допомагає надійно її зберегти. 

  3. Наявність високотехнологічного обладнання, що гарантує хорошу швидкість роботи програм. 

З 2014 року на ринку українського хостингу працює компанія Zomro, яку можна рекомендувати як приклад надійного провайдера із гарною репутацією. Від вибору хостера залежить багато, а головне – ефективність та безпека сайту та вебдодатків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...