• Головна
  • Руйнувань немає: скільки шахедів збили на Львівщині сили ППО
09:32, 19 травня 2023 р.
Надійне джерело

Руйнувань немає: скільки шахедів збили на Львівщині сили ППО

Фото - з відкритого доступу

Фото - з відкритого доступу

У Львові чули вибухи вночі 19 травня. 

Близько 4:00 мешканці Львова чули вибухи. Голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький розповів, що це була робота сил протиповітряної оборони. 

Тривога в області розпочалася о 2:22, ракетна небезепека на Львівщині тривала майже 3 години. Відомо, що на території області захисники збили 5 дронів-камікадзе Shahed. 

"У проміжку між 03:00 та 05:00 захисники з Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України знищили над Львівщиною 5 бойових дронів «шахедів»", - додав очільник області. 

Ще один іранський дрон сили ППО збили над іншою областю на заході України. На Львівщині постраждалих та руйнувань немає. 

"Постраждалих та руйнувань у нашій області нема. Величезна вдячність силам протиповітряної оборони. А жителів Львівщини прошу не ігнорувати повітряних тривог. Це найкраща допомога для наших оборонців. Бережіть себе. Перемога за нами", - додав Козицький. 

Загалом, вночі 19 травня, росія випустила по території України 22 шахедів та 6 ракет типу "Калібр". Загалом сили ППО знищили 16 дронів та 3 ракети. 

"У ніч на 19 травня 2023 року російські окупанти атакували Україну з північного та південно-східного напрямків ударними дронами «Shahed-136/131» та крилатими ракетами «Калібр» з кораблів у Чорному морі. Зафіксовано пуски 22 «шахедів» та шести "Калібрів", - йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ. 

Скільки шахедів та ракет знищили сили ППО вночі 19 травня, Фото - Генштаб ЗСУ

Скільки шахедів та ракет знищили сили ППО вночі 19 травня, Фото - Генштаб ЗСУ

Читайте також: Вибухи у Львові: що відомо про нічну атаку росії

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вибухи_львів #вибухи_у_львові #львів_вибухи_шахеди #новини_львів #новини_львова #новини #шахеди_на_львівщині #атака_дронів_на_львівщині
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...